Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana Chivu și Simona Trașcă, show de senzație într-un club de fițe! Cele două s-au sărutat în fața tuturor

Loredana Chivu și Simona Trașcă au oferit un show de zile mari în unul dintre cluburile de fițe din Timișoara. Blondinele s-au lăsat purtate de val și s-au sărutat în fața tuturor.

Recent, Loredana Chivu și Simona Trașcă au dat drumul la distracție și au petrecut până târziu într-un club din Timișoara. Cele două s-au pregătit cuviincios, s-au îmbrăcat sexy și au ieșit la dans. S-au unduit toată noapte pe muzica ce răsuna din box și nimic nu le-a stricat buna dispoziție. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, GESTURI OBSCENE ÎNTR-UN CLUB DIN BUCUREȘTI. FOTOGRAFIA CARE I-A REVOLTAT PE INTERNAUȚI)

Din peisaj nu au lipsit nici băuturile scumpe, masa celor două fiind plină de sticle alese, și nici admiratorii care au privit cu satisfacție apariția blondinelor. Au dansat, s-au distrat și s-au bucurat de libertatea de a petrece într-un club, lucru pe care nu îl mai făcuseră de ceva timp.

Au încheiat seara cu un sărut

Loredana Chivu și Simona Trașcă sunt prietene de ani de zile și au o legătură specială. Cele două au ținut să demonstreze acest lucru încheind apoteotic seara cu un sărut. Fostele asistente tv s-au lăsat purtate de val, iar în timpul dansului s-au apropiat periculos de mult, sărutându-se cu foc. (VEZI ȘI: SIMONA TRAȘCĂ A COMIS-O PE LITORAL! BLONDINA ȘI-A LĂSAT ZONELE INTIME LA VEDERE. FOTO)

Scena a făcut deliciul celor prezenți, care s-au bucurat de momentele incendiare oferite de cele două prietene. Mai mult, ca treaba să fie dusă până la capăt, Loredana Chivu a capturat momentul și l-a împărtășit și cu urmăritorii de pe Instagram, care au fost intrigați de cele văzute.

Așadar, cele două au avut parte de distracție la cote înalte și s-au bucurat de fiecare momente și la fel au făcut și restul oamenilor prezenți la masa lor. Băutura și voia bună au fost elementele principale, acompaniate de dansuri lascive și provocatoare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *