Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a apărut la bancă celebrul milionar după ce a fost jefuit de 300.000 de euro

Dan Nicorescu a trecut prin momente de coșmar în noaptea de luni spre marți, atunci când a fost jefuit. Excentricul milionar se pare că a depășit, totuși, episodul șocant, pentru că s-a reîntors la activitățile sale de zi cu zi. CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu Dan Nicorescu, la numai câteva zile de la incidentul din locuința sa de lux.

CANCAN.RO l-a întâlnit pe celebrul omul de afaceri la bancă. Pus la patru ace, părea să fi trecut peste experiența îngrozitoare. Deși, poate tocmai din cauza stresului, a uitat că masca de protecție este obligatorie în astfel de locuri.

Sau, poate, după ce a pătimit, pe Dan Nicorescu nu mai are cum să îl sperie nici COVID-ul, care ne-a dat tuturor viețile peste cap.

Dan Nicorescu, în vizită la bancă, după episodul șocant al jafului

Arbitrul eleganței

Și, cum unui domn parcă nu îi stă bine fără un costum de fițe, milionarul excentric de 53 de ani nu a ieșit oricum din casă, ci îmbrăcat de gală. Pentru o plimbare la bancă, Nicorescu a ales să poarte un costum negru cu dungulițe albe, o pereche de pantofi la fel de eleganți și, bineînțeles, nelipsita pălărie, care a fost piesa de rezistență.

(NU RATA: “ISPITA” CARE NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 DE EURO ȚINTEȘTE SUS. CUM S-A FOTOGRAFIAT ÎN FERRARI CU UN CELEBRU MILIONAR)

Dan Nicorescu a fost sechestrat și jefuit în propria casă

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în noaptea de luni spre marți, milionarul a fost jefuit chiar în propria locuință! Hoții au intrat în vila din nordul Capitalei, crezând că toată lumea doarme. Au avut, însă, parte de o surpriză de proporții.

Omul de afaceri s-ar fi trezit și ar fi dat nas în nas cu tâlharii! Ar fi existat o altercație, în urma căreia milionarul a fost rănit și ulterior încătușat de agresori. După fapta comisă, hoții au dat bir cu fugiții, însă nu înainte de a lua mai multe bijuterii, bani, dar și ceasuri de valoare, lucruri pe care le-au găsit rapid în casă.

Dan Nicorescu a fost găsit de iubita lui abia a doua zi, în jurul orei 14:00. Milionarul era conștient, însă se simțea rău din cauza sperieturii pe care a tras-o, dar și a loviturilor primite. Partenera lui de viață a sunat de urgență la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii, pompierii, o ambulanță și o echipă de descarcerare.

A fost nevoie de descarcerare

Polițiștii au reușit să îi scoată una dintre cătușe, iar pentru cealaltă a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare. După ce a aflat ce s-a întâmplat, fiul lui Dan Nicorescu a mers de urgență la vila tatălui său. A discutat cu iubita omului de afaceri, dar și cu medicii, asigurându-se că starea de sănătate a tatălui său este bună.

Dan Nicorescu a ieșit la bancă, după episodul șocant al jafului

(CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL APLICĂ ÎN STILUL SĂU NOILE REGULI – #STĂMÎNFERRARI, DAR ÎN PAPUCI DE CASĂ)

Pagube de 300.000 de euro?!

În urma jafului pe care l-a suferit în noaptea de luni spre marți, Dan Nicorescu ar fi pierdut bunuri în valoare de 300.000 de euro, după ce hoții au reușit să sustragă mai multe brățări cu diamante, inele, butoni de cămașă din aur, dar și ceasuri Cartier și Rolex, modele fabricate în ediție limitată.

De-a lungul timpului, Dan Nicorescu a preferat să aibă o viață discretă, însă a ieșit mereu în evidență datorită pasiunii pentru mașinile de lux pe care le colecționează în garaj.

(VEZI ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU MULTIMILIONARUL ROMÂN DUPĂ CE A FOST LEGAT ȘI JEFUIT ÎN PROPRIA CASĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *