Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cu cât se vinde vila de la Izvorani care i-a aparținut lui Irinel Columbeanu. Suma este fabuloasă, iar locuința se poate și închiria

Irinel Columbeanu a pierdut în urmă cu opt ani vila din Izvorani, iar de atunci, afaceristul a avut mai multe probleme fianciare, despre care a și vorbit recent. Acum, domeniul de 10.000 mp teren, unde fostul miliardar și Monica Gabor au locuit ani buni, a fost scos la vânzare pe o sumă impresionantă.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională.

Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”- aceasta este descrierea folosită de o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux, potrivit Click.

„Palatul din Izvorani”, aşa cum a fost denumit, se poate vinde sau închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente.

3,9 milioane de euro costă întregul domeniu, şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar” închirierea, precizează sursa citată.

„Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, a confirmat președintele agenției, Eduard Mircea Uzunov , pentru Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *