Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Avem primele imagini cu vestitul actor de telenovele, după ce s-a infectat cu coronavirus

În ultima vreme, noul coronavirus a ”lovit” puternic în showbiz-ul românesc. Printre vedetele care s-au confruntat cu temutul COVID-19 s-a numărat și actorul Sali Levent. După o perioadă neplăcută, tânărul pare că și-a revenit miraculos și acum se bucură din plin de viață. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare.

Nu multă lume știe că Sali Levent s-a confruntat, în ultima vreme, cu noul tip de coronavirus. A fost o perioadă extrem de dificilă, pe care tânărul actor a preferat să o treacă ”la secret”. După ce s-a vindecat de COVID-19, Sali pare că a revenit în forță.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe actor în zona Pipera, acolo unde și-a petrecut perioada de izolare. Probabil că își dorea nespus de mult să stea câteva momente la aer curat, așa că Sali Levent a ieșit la plimbare, în jurul blocului.

Responsabil, Sali Levent a păstrat distanța față de restul oamenilor în timp ce s-a plimbat prin împrejurimile cartierului. Îmbrăcat lejer, dar în ton cu vremea răcoroasă de toamnă, Sali Levent a luat-o la pas pe lângă casă. A vorbit la telefon, a făcut câteva fotografii și s-a bucurat pe deplin de scurtul periplu. Din câte se pare, Sali Levent ducea dorul unei plimbări. Pesemne că a depășit perioada mai puțin fastă, tânărul actor și-a revenit miraculos după infecția cu nemilosul virus și acum se bucură pe deplin de fiecare zi.  (CITEȘTE ȘI: VIDEO / IURA LUNCAŞU SE REÎNTOARCE LA COMEDIE! CUM SE NUMEŞTE FILMUL REGIZAT FĂCUT ÎN REGIA LUI ŞI CÂND VA RULA ÎN CINEMATOGRAFE)

Sali Levent, la plimbare prin cartier

Un actor din noua generație

Pentru publicul din România, Sali Levent nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toate că face parte din noua generație de actori, tânărul de origine turcă se bucură de o carieră în plină ascensiune. De-a lungul timpului, Sali Levent a dat viață mai multor personaje extrem de haioase atât în telenovele, dar și în producții de lung metraj. Ultima peliculă în care publicul l-a putut admira pe Sali Levent a fost comedia regizată de Iura Luncașu, ”Faci sau Taci”. (NU RATA: A DEVENIT CELEBRU DUPĂ APARIŢIILE DIN ”PARIU CU VIAŢA” ŞI ”SELFIE”! O PICTORIŢĂ ÎL ACUZĂ PE FRUMUŞELUL DIN LALA BAND CĂ A ”ŢEPUIT-O”!)

Sali Levent s-a născut în 21 august 1993 în Constanța. Și-a făcut debutul pe micul ecran în serialul ”Pariu cu viața” de la PRO TV. În luna noiembrie a anului 2010, fostul component al trupei ”La-La Band” a câștigat trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Românească “Florentin Delmar”, ediția a XXXV-a de la Focșani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *