Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei și-au spus adio! Cei doi foști concurenți s-au despărțit definitiv. „Nu mai este cale de întoarcere”

Încă o poveste de iubire ce a luat naștere în casa „Puterea Dragostei” a ajuns la final. Andreea Pirui și Marius, foști concurenți ai sezonului doi, au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi s-au despărțit, iar decizia pare definitivă.

Anunțul despărțirii a fost făcut de Marius, care a simțit că trebuie să împărtășească acest lucru cu fanii săi, pentru a opri toate întrebările legate de acest subiect. Fostul concurent a mărturisit pe pagina sa de Instagram că povestea a ajuns la final, iar între el  și Andreea totul s-a terminat. Marius a mai adăugat și faptul că despărțirea este definitivă și nu mai există cale de întoarcere. (CITEȘTE ȘI: CU LACRIMI ÎN OCHI, ANDREEA PIRUI A FĂCUT UN ANUNȚ SFÂȘIETOR: “ZBOR LIN, BUNICA MEA (MAMA MEA)

„Bună ziua. Am decis să fac această postare pentru a încheia definitiv un capitol din viața mea și anume relația cu Andreea. Primesc multe mesaje și comentarii, unde sunt întrebat de ce? cum? și în ce fel?

 Noi am decis de comun acord să încheiem această relație. Din punctul meu de vedere nu mai este cale de întoarcere și vă rog respectuos să respectați decizia noastră!”, a fost mesajul lui Marius.

Marius și Andreea Pirui, certuri constante

Înainte de despărțire Marius și Andreea Pirui au fost prezenți în cadrul emisiunii Toe Show, unde au mărturisit că în relația lor existau certuri destul de dese. Se pare că aceste mici neînțelegeri s-au adunat pe parcursul timpului și au dus la o ruptură definitivă. (VEZI ȘI: ANDREEA PIRUI ȘI MARIUS, DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, BOLNAVI DE COVID-19! ANUNȚUL FĂCUT DE BLONDINĂ

„Înainte cu o săptămână să mă ceară, ne-am despărțit , am avut o ceartă și a spus că nu mai vrea. A plecat la București, de la Cluj, dar nu mai știu de ce ne-am certat”, a declarat Andreea, la acea vreme.

„Certurile noastre nu sunt din motive importante, pentru că dacă ar fi fost nu am mai fi împreună acum. Certurile noastre sunt mai multe de orgoliu, nu pe motive întemeiate, nu gelozii. Noi nu ne-am certat niciodată din cauza altor persoane, ci din cauza noastră”, a mai spus și Marius.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *