Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vine barza în showbiz?! Cum își maschează burtica prezentatoarea de la PRO TV

Îndrăgita prezentatoare de la PRO TV Geanina Ilieș a stârnit numeroase controverse cu ultima apariție! Vedeta pare să „etaleze” o burtică „suspectă” și, deși încearcă să o mascheze cu haine largi, ar persista unele dubii. CANCAN.RO vă prezintă dovada, în imagini exclusive.

În urmă cu doar un an, Geanina Ilieș declara că de-abia așteaptă să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta are un băiețel de 14 ani pe nume Patrick și nu excludea, la momentul respectiv, posibilitatea de a aduce un alt copil pe lume.

Cele mai recente imagini cu vedeta, obținute în exclusivitate de CANCAN.RO, pe străzile din Capitală, ridică anumite semne de întrebare cu privire la… silueta ei.

Un tricou extrem de larg

În timpul plimbării, Geanina Ilieș a vorbit de zor la telefon și a afișat o mină destul de serioasă, semn că discuția era una importantă. Imediat după ce a închis apelul, prezentatoarea TV a urcat la volanul mașinii sale și a plecat.

Geanina Ilieș, mărturisiri despre cea de-a doua sarcină

Acum un an, Geanina Ilieș făcea declarații surprinzătoare. Chiar dacă și-a crescut singură fiul, vedeta nu excludea posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Mai mult, declara că fiul său, Patrick, ar fi extrem de încântat dacă ea ar mai aduce pe lume un frățior sau o surioară.

„Cred că Patrick a fost schimbarea vieții mele și m-a maturizat foarte mult. Am spus-o și o voi spune tot timpul, sunt ceea ce sunt prin prisma lui Patrick, asta pentru că m-a maturizat și am știut cam pe ce căi s-o apuc: frumoase, ortodoxe, mature. Toate deciziile le-am luat gândindu-mă la el, ca fiul meu să aibă o mamă de care să fie mândru”, a declarat Geanina Ilieș, potrivit libertatea.ro.

De asemenea, Geanina Ilieș a vorbit, la momentul respectiv, și despre despărțirea de tatăl copilului său. Vedeta a punctat faptul că decizia a fost una luată spre binele fiului său.

„Și Patrick își dorește frați”

„Am fost și voi fi pregătită oricând pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții.

Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată. (NU RATA: O ÎNDRĂGITĂ PREZENTATOARE DE LA PRO TV A PRIMIT UN DIAGNOSTIC DELICAT. RISCĂ SĂ AJUNGĂ PE MASA DE OPERAȚII DACĂ…)

Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, a mai declarat Geanina Ilieș pentru Click.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *