Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Syda și Sheila au „devalizat” cutiuța cu darul de nuntă

La scurt timp după petrecerea fabuloasă de pe malul Bosforului, fostul ginere al lui Traian Băsescu și noua lui „jumătate” au ”devalizat” cutiuța cu darul de la nuntă.  Syda și proaspăta lui soție, Sheila, au răvășit Capitala cu noul bolid de lux. Proaspăt-însurăţeii au avut o apariție de milioane în Floreasca. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bogdan Ionescu și pe sexoasa lui soție, Sheila, în zona Floreasca din București. Tinerii și-au făcut o intrare ca la carte în cartierul preferat de lumea bună a Capitalei.

Super-achiziție după nuntă

Din câte se pare, la nici trei săptămâni după mega-nunta din Turcia, fostul ginere al lui Traian Băsescu a ”devalizat” cutia cu darul de la nuntă.  Sheila și Syda au apărut în Floreasca la bordul unui superb bolid de lux, un Mercedes G 500 AMG. Cadoul pe care și l-au făcut cei doi nu-i deloc unul ieftin. Potrivit site-urilor de profil, noul bolid de care se bucură Syda și frumoasa lui soție are un preț de catalog de 150.000 de euro.

După ce și-au parcat bijuteria pe patru roți, Syda și Sheila s-au îndreptat către zona cu localuri, din apropierea Pieței Floreasca. Renumit pentru gusturile sale fine, fostul ginere al lui Traian Băsescu a ținut să-și aducă ”la pachet” o sticlă de vin „de clasă”, pe care a luat-o de pe bancheta din spate a Mercedes-ului. (CITEȘTE ȘI: SYDA ȘI PROASPĂTA SOȚIE S-AU ÎNTORS “SEPARAȚI” DUPĂ MEGA-NUNTA DE LA ISTANBUL)

Bogdan Ionescu are un Mercedes G 500 AMG de 150.000 de euro

Sheila, apariție de milioane!

Dacă, inițial, bolidul de 150.000 de euro a atras toate privirile, în momentul în care Sheila a coborât din Mercedes, întreaga atenție a asistenței s-a îndreptat asupra ei. Proaspăta soție a lui Bogdan Ionescu pare să fie adepta accesoriilor de lux. Sheila avea ”la purtător” o geantă Chanel – Grained Calfskin & Gold-Tone Metal Black, în valoare de 3.500 euro, dar și o pereche de pantofi Christian Louboutin So Kate patent leather heels, de aproximativ 650 de euro. (NU RATA: SYDA ȘI LOGODNICA, SUFLETUL PETRECERII LA ZIUA JUNIORULUI UNUI MULTIMILIONAR. CUM S-AU MIȘCAT PE CELE MAI RAPIDE RITMURI)

Sheila, apariție sclipitoare în Floreasca

S-au cununat civil la București

Bogdan Ionescu și turcoaica Sheila s-au căsătorit cu două zile înaintea petrecerii de nuntă de la Istanbul. Anunțul a fost făcut pe conturile lor de socializare, dar și pe ale apropiaților care au participat la ceremonie. Cei doi s-au prezentat la ofițerul stării civile zâmbitori și chiar fără emoții. Deciseseră de ceva timp să se ia și cu acte, așa că totul a fost mai lejer. Sheila avea să posteze, mândră de ceea ce s-a întâmplat în acea zi, noul ei nume, Sheila Ionescu, alături de o sticlă de șampanie și de două pahare. Plus un frumos buchet de trandafiri. (VEZI ȘI: SYDA A “BREVETAT” REȚETA ANTIPLICTISEALĂ. PRÂNZ CU ȘAMPANIE FRANȚUZEASCĂ + CINĂ CU VIN ROȘU ITALIENESC ȘI…)

Sheila și Syda s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni

Bogdan Ionescu are doi copii cu EBA

Patru ani au fost căsătoriți Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu. Au divorțat în 2016, dar au devenit părinții a doi minunați copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor.

“Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekend-uri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora. Perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

După divorț, Bogdan Ionescu a trecut prin mai multe relații, dar toate s-au consumat rapid. În urmă mai bine de un an, Bogdan a întâlnit-o pe Sheila. O nouă relație… Doar că frumoasa turcoaică i-a cucerit pe deplin inima înflăcăratului Syda, iar cei doi sunt, de câteva săptămâni, soț și soție.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *