Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gestul făcut de Felix Baumgartner cu ocazia aniversării a 6 ani de relație cu Mihaela Rădulescu. Vedeta Pro TV nu se aștepta la asta

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu sărbătoresc, pe 23 octombrie, 6 ani de relație. Deși s-a spus că nu mai formează un cuplu, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Felix Baumgartner și-a uimit fanii, și mai ales pe Mihaela, publicând pe Instagram un filmuleț romantic, realizat din cele mai tandre momente pe care le-a avut el cu iubita lui.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ Music by Lenny Kravitz, Can’t Get You Off My Mind

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on Oct 21, 2020 at 10:51am PDT

Melodia aleasă este extrem de sugestivă: Lenny Kravitz, cu piesa “Can’t Get You Off My Mind” (“Nu te pot scoate din mintea mea”).

Surprinsă de gestul iubitului ei, Mihaela a postat și ea o imagine pe Instagram, alături de care a scris: “Fața mea când văd așa ceva”, a spus vedeta.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația cu Felix

De când s-a întros în România, pentru a filma emisiunea “Ferma. Orășeni versus săteni”, de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a vorbit despre partenerul ei într-un interviu acordat revistei Viva de octombrie.

“Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.

Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie”, a declarat Mihaela pentru Viva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *