Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiica lui Marius Lăcătuş face parte din distribuția serialului Adela, de la Antena 1. Cum arată Dominique

Noul serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion îşi completează distribuţia cu noi nume cunoscute din showbizul autohton: Dominique Lăcătuş, fiica unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti români, Marius Lăcătuş.

De asemenea, Elena Mogîldea, tânăra din Republica Moldova ce îmbină cu succes viaţa de radio cu televiziunea şi cariera muzicală, se alătură serialului Adela.

Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid,
Dominique Lăcătuş o va interpreta pe Tania în serialul Adela. Tania este
secretara lui Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media.

“Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa.

Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a declarat Dominique Lăcătuş.

În strânsă legătură cu Paul Andronic se află şi personajul
interpretat de Elena Mogîldea – Gia Ruben. Tânăra originară din Republica
Moldova este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării şi
are deja în palmares proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Republica
Moldova, dar şi proiecte muzicale.

“Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp.

Gia, personajul pe care-l interpretez, este o tipă jovială și prietenoasă, dar care ascunde și un caracter profitor. Își neagă proveniența și își dorește să urce pe scara socială prin intrigi și bârfele la care participă.

Este o adevărată provocare, ținând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, declară Elena Mogîldea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *