Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bebino, şeful Clanului Sportivilor din Bucureşti, detalii despre noaptea în care a fost aproape de moarte

La începutul acestui an, lumea interlopă a fost zguduită de un scandal cu urmări grave. Marius Alecu, zis Bebino și Joe s-au ”măcelărit” în plină stradă și au ajuns în stare gravă la spital. La 10 luni după ce a fost înjunghiat Bebino a făcut unele dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în noaptea respectivă.  

Marius Alecu, într-un interviu pentru Antena 3, a făcut declarații surprinzătoare despre protecţia pe care unii interlopi ar avea-o din partea autorităţilor. (CITEȘTE ȘI: CUM A SCĂPAT TEMUTUL BEBINO DE PUȘCĂRIE)

În urma scandalului sângeros, Bebino a fost adus în fața judecătorilor pe targă, pe 21 ianuarie 2020 și a fost condamnat. În timp ce el de 10 luni este arestat la domiciliu, liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti spune că 7 din cei 10 atacatori ai săi sunt lăsaţi în libertate și sunt pregătiţi să atace din nou.

Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv. Ambii sunt acuzaţi de tentativă de omor.

„Din câte am înţeles Cezar cu Mohamed au formulat două denunţuri care s-au finalizat şi urmează să vedem dacă se adoptă în instanţă”, a declarat Bebino.

De la ce a pornit tot conflictul

Se pare că întreg scandalul sângeros a pornit de la o femeie. (VEZI ȘI: “MĂCELARII” LUI BEBINO ȘI-AU PRIMIT SENTINȚA. JUDECĂTORII I-AU CONDAMNAT LA…)

„În urmă cu câteva luni am avut o dispută cu o fată. Acea fată era prietena lui ( n.r Marian Cristian Bejan) şi aşa a degenerat subiectul. A ţinut el duşmănie, nu ştiu”, a mai spus liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti.

Din toată această poveste, Bebino se consideră o victimă a sistemului și suspectează că atacatorii săi au susţinerea autorităţilor.

„Cu toate dovezile în faţă eu sunt de 10 luni arestat la domiciliu şi nu mi se acordă nicio şansă. În acest moment sunt în arest pe baza unor declaraţii în acest dosar: declaraţia lui Cezar, a lui Mohamed şi a lui Împuşcatu’ Florin, care susţine că l-am tăiat eu”, a spus Bebino.

Mai mult, cei care l-au atacat i-au cerut și despăgubiri lui Bebeino. Împuşcatu’ Florin este citat ca martor în acest caz şi susţine că liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti l-ar fi tăiat.

„În timpul altercaţiei susţine dânsul că am scos briceagul şi l-am tăiat în zona gâtului. Și, ca fapt divers mi-a cerut şi 30.000 de euro pe motiv că îi este frică pentru viaţa lui. Eu ce să mai zic dacă am 9 plăgi tăiate cât palma”, a mai declarat Bebino.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *