Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Marin, primele declarații despre relația cu fiul lui Ștefan Bănică jr, Radu. “E parte din sufletul meu și din viața mea”

Andreea Marin a făcut senzație luna trecută la Gala UCIN, când a apărut alături de fiica ei, Violeta, și de băiatul lui Ștefan Bănică jr, Radu. Prezentatoarea TV a mărturisit că are o relație foarte bună cu băiatul fostului soț, iar legătura dintre fiica ei și acesta este strânsă.

“Pentru noi e… normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi.

I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la Actorie”, a declarat Andreea Marin, pentru Click, despre momentul în care a apărut alături de Radu Ștefan și Violeta la Gala UCIN.

Atunci când a fost întrebată cum este relația dintre Radu și Violeta, Andreea a răspuns sincer. “Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”.

Chiar dacă a trecut mult timp de când a divorțat de Ștefan Bănică jr, prezentatoarea de la TVR a păstrat legătura cu fiul acestuia. “Nici nu se poate pune problema altfel.

E parte din sufletul meu și din viața mea de când era un copil”, a mai adăugat Andreea Marin pentru sursa citată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *