Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lora, adevărul despre filmulețul cu zonele intime la vedere: ”De aceea s-a crezut că nu am nimic!”

Lora făcea o gafă de proporții pe internet! Sau cel puțin asta a fost senzația tuturor celor care o urmăresc și, de altfel, au și taxat-o. A urcat un clip pe contul de socializare în care a vrut să facă un anunț promoțional pentru fani, însă vântul a dezgolit-o în zona intimă! Invitată de Adela Popescu și Cove la Vorbește lumea, Lora a dat explicația pe care toată lumea o aștepta.

Lora a dezvăluit, mereu cu zâmbetul pe buze amuzată fiind de subiectul propus de cei doi moderatori, cum s-a întâmplat ”minunea” în Bali, acolo unde ea și iubitul ei au petrecut câteva luni bune. ”Da, am văzut ce s-a scris, ce s-a spus. Vântul mi-a dat fustița la o parte, dar eu aveam un slip pe mine, de culoarea pielii și de aceea s-a crezut că nu am nimic pe mine. Asta a fost, că în niciun caz nu am vrut eu să fac o scenă de bună voie”, a fost explicația Lorei. (CITEȘTE ȘI: CUM A APĂRUT LORA ÎN DIRECT, LA VORBEȘTE LUMEA, PE PRO TV! A UITAT SĂ-I DEA JOS: ”AOLEUUU!”)

 

Lora, adevărul despre filmulețul cu zonele intime la vedere: ”De aceea s-a crezut că nu am nimic!”

De aici a plecat totul: artista s-a filmat pe o plajă din Bali, într-o rochie vaporoasă și sexy, despicată până la șold, sub care părea că vedeta nu ar fi purtat nicio lenjerie intimă sau bikini. Ea a vrut să le comunice fanilor ei despre o ofertă promoțională pe care compania ei de skin care o are în prezent, în virtutea aniversării a un an de când vedeta și-a deschis afacerea. Vântul a bătut tocmai atunci și a dezgolit-o pe Lora. Fanii au comentat imediat. „Vezi că ți se vede prostia Lora…”, ”Se include și păsărica?”, ”Lora, mulțumim să vedem ce nu vede nici soarele”, ”Ți se vede păsărica”, ”Felicitări! Ai reușit! Se vede bine”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Lora s-a supărat: ”Sunt în Bali pentru că este pandemie!”

Lora s-a supărat, la un moment dat, din cauza mesajelor pe care le primea și în care era acuzată că ea comentează despre coronavirusul din România, deși se află în vacanță în bali. „Cineva scria că eu nu am dreptul să comentez că sunt în Bali și nu știu. Wow! Eu sunt în Bali pentru că este pandemie, adică virus care se răspândește rapid la nivel mondial. Nu m-am putut întoarce acasă și dacă nu aveam afacerea mea pe lângă muzică acum probabil eram într-o situație gravă. În altă ordine de idei..credeți ce vreți voi despre acest virus dar purtați mască. Pentru că dintre cele 2 tabere, dacă tabăra celor care cred în gravitatea acestei situații are dreptate, e nasol. Dacă cei care nu cred au dreptate atunci, în cel mai rău caz, toți am purtat mască şi pe lângă „banii” pe care majoritatea i-am pierdut și anumite libertăți, altceva grav și de neredresat nu există”, a răspuns Lora.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *