Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidia Buble a vorbit despre relația cu Răzvan Simion, după ce s-a spus că există un alt bărbat în viața ei. “Suntem doi oameni maturi care…”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu doar câteva luni, după o relație care a durat cinci ani. Deși apropiații se așteptau ca aceștia să facă pasul cel mare, în cele din urmă au luat-o pe drumuri diferite. Acum, interpreta a dezvăluit ce fel de relație are cu prezentatorul TV, după ce s-a spus că în viața ei a apărut deja alt bărbat.

În urma unor întrebări puse de admiratori pe contul de Instagram, Lidia Buble a rupt tăcerea. În ultima lună, s-a spus că vedeta ar avea o relație cu artistul Cornel Ilie, după ce au lansat o melodie împreună.

În cele din urmă, interpreta le-a satisfăcut curiozitatea internauților și le-a răspuns întrebării legate de Răzvan Simion.

“Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună.

El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, după ce fanii i-au pus o serie de întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *