Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Burcea a dat detalii din relația cu Viviana, însă nu se grăbește să facă planuri. Ce spune despre mama fetițelor lui. “Vorbim după 1 an”

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a finalizat încă, dar actorul încearcă să fie cât mai discret cu privire la fosta lui relație și a felului în care decurg lucrurile în cazul custodiei fetițelor.

George Burcea recunoaște că a găsit în Viviana, cea de care s-a îndrăgostit la Ferma, un punct de sprijin moral.

“Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit în Ferma, un suflet cald și omul potrivit la momentul potrivit.

Este prima oară când o întâlnesc pe Viviana, iar energia ei a făcut ca noi să ne apropiem. Sunt sigur că ambii avem de învățat o lecție din această experiență”, a spus George Burcea pentru ciao.ro.

Întrebat cum o descrie pe Viviana și dacă a găsit în ea ce
îi lipsea în relațiile anterioare, George Burcea a declarat:

“Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după 1 an. Deocamdată nu doresc să fac «n» comparații, ci să mă bucur atât de ea, cât și de această competiție extraordinară în care am avut norocul să intru”, a mai spus el.

George Burcea nu a dat prea multe detalii din relația cu Andreea Bălan

George Burcea a vorbit și despre divorțul de Andreea Bălan și a explicat de ce a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii Ferma.

“Având în vedere că din februarie și până în septembrie eu nu am dat nicio declarație presei cu privire la noi, am considerat că e timpul nu să atac, așa cum presa a relatat, ci să-mi spun punctul de vedere.

Greșit-am oare că am făcut acest lucru? Problemele mele cu ea le vom rezolva doar noi, chiar dacă mai scapă și în presă anumite lucruri”, a spus actorul.

“Fetele mi le văd în fiecare weekend, iar de luni până vineri îmi fac activitățile mele profesionale. Nu voi sta de fiecare dată când merg la ele să anunț public faptul că sunt la fetițe. Este o treabă a mea și o voi ține personală”, a mai adăugat Burcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *