Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Emma Roberts, la plimbare cu burtica de gravidă. Cum arată celebra actriță, însărcinată în ultimul trimestru

Emma Roberts este însărcinată cu primul său copil și radiază de fericire. Celebra actriță, deși aflată în ultimul trimestru de sarcină, nu stă locului o clipă și iese la plimbări ori de câte ori are ocazia. 

Emma Roberts a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute, în Los Angeles, în timp ce se plimba și făcea câteva cumpărături. Celebra actriță în vârstă de 29 de ani arată extrem de bine, deși se află în ultimul trimestru de sarcină. 

Graviduța a ales, pentru plimbarea în aer liber, o rochiță vaporoasă, de culoare roșie, cu buline albe, o pereche de botine cu toc jos și, bineînțeles, nelipsita pereche de ochelari de soare. Coafată lejer și machiată la fel de lejer, starul din American Horror Story a ieșit pentru a cumpăra câteva reviste.

Actrița, extrem de discretă cu viața ei personală

Actrița Emma Roberts a fost și este destul de discretă în ceea ce privește relațiile ei. „Niciodată nu mi-am dorit să vorbesc despre relațiile în care sunt implicată sau cele care s-au încheiat. Uneori mă întristează faptul că nu pot avea un moment pentru mine. Din cauza Twitter și Instagram, există mereu câte ceva despre care lumea poate să își dea cu părerea, dar nimeni nu știe care este povestea reală”, a spus Emma Roberts pentru Cosmopolitan USA, acum ceva timp.

Emma Roberts și Garrett Hedlund formează un cuplu de un an. Prima lor apariție publică a fost în martie 2019, când au fost surprinși ținându-se de mână în Silver Lake. Aceasta a mai fost implicată într-o relație cu celebrul actor Evan Peters.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *