Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dan Bittman nu crede în coronavirus, dar poartă mască. Cum l-am filmat pe liderul Holograf după ce a spus: “Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

Dan Bittman a devenit cel mai comentat om al momentului, după declarațiile făcute la „Gândul Live”. Chiar dacă nu crede în coronavirus, îndrăgitul cântăreț s-a conformat cerințelor impuse de autorități. CANCAN.RO l-a întâlnit pe liderul trupei Holograf la cumpărături și la curățătorie, acolo unde a respectat absolut toate regulile sanitare, mai ales de când Bucureștiul a intrat în scenariul roșu.

Dan Bittman și-a spus deschis părerea despre pandemia de coronavirus. După ce a mărturisit la Gândul Live ce crede despre virusul SARS-CoV-2 și măsurile luate de autorități, liderul trupei Holograf a fost întâlnit de CANCAN.RO la cumpărături și la curățătorie, acolo unde a respectat toate regulile impuse în context epidemiologic.

Mai exact, în imaginile pe care CANCAN.RO vi le oferă, în exclusivitate, Dan Bittman se plimbă liniștit, cu mască, în supermarket, dintr-un raion în altul, punând în coșul de cumpărături cele necesare.

Dan Bittman, cu mască la cumpărături

Chiar dacă nu crede în coronavirus, Dan Bittman a ieșit cu masca la cumpărături

Cu aceeași atitudine lejeră, Dan Bittman a mers, mai apoi, la curățătorie, și-a ridicat hainele și a mers liniștit acasă. Firește, tot cu mască a intrat și pentru a duce la bun sfârșit această activitate și a respectat, din nou, măsurile impuse de autorități, chiar dacă pe multe dintre ele le-a criticat și le-a numit absurde.

„Nu ți se pare că e o manipulare?”

În direct la Gândul Live, Dan Bittman a vorbit despre pandemia de coronavirus, dar și despre faptul că activitatea lui a fost extrem de afectată de tot ceea ce se întâmplă în România.

„Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor. Uitați-vă pe o televiziune concurentă, afirmațiile unui fost deputat, un hoț care vorbește acum despre hoț. (NU RATA: DAN BITTMAN, DECLARAȚII CONTROVERSATE LEGATE DE SITUAȚIA ACTUALĂ DIN ROMÂNIA. „NICI PE VREMEA LUI CEAUŞESCU NU ÎMI RESTRÂNGEA CINEVA DREPTURILE ÎN FELUL ÎN CARE MI SE RESTRÂNG ACUM”)

Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de COVIDD cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat.

Eu zic să ne protejăm ca specie, dar să avem mintea la noi, să luăm exemplele coerente și bune. Aici informația nu mai există în România, decât cea care trebuie să fie”, a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

„Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

Printre multe declarații făcute la Gândul Live, Dan Bittman a punctat că nu mai suportă modul în care trăiesc românii, acum, în context epidemiologic și a spus că și-ar dori să moară din cauza coronavirusului.

Dan Bittman, „regulamentar”, cu masca la cumpărături

(CITEȘTE ȘI: MONICA ODAGIU ȘI DAN BITTMAN ȘI-AU SPUS ADIO! POVESTEA DE IUBIRE A CELOR DOI S-A TERMINAT LA NICI ȘASE LUNI DE CÂND S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ)

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a mai declarat artistul, foc și pară.

Bittman, critici dure la adresa Guvernului

Mai mult, Dan Bittman a vorbit și despre Guvern și, mai ales, despre legile impuse în contextul epidemiologic din România.

„Ne-a zis președintele Iohannis… Avem 700 de paturi la ATI… Unde e rușinea? Eu sunt șomer de lux de nouă luni de zile, stau pentru că niște dobitoci ne conduc. M-am săturat, e dreptul meu să mă satur?

Vorbesc de oameni care s-au testat. Eu m-am testat de trei ori, sunt negativ, am mers printre oameni, trebuia să iau COVID-ul ăsta de un milion de ori. Pot să port mască unde se cere, dar unele lucruri sunt absurde și trebuie să se termine pentru totdeauna. Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea”, a mai spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *