Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Chef Scărlătescu își asumă rolul de “tată” pentru fetița lui Smiley&Gina. “O să gătesc biscuiți cu mere”

Unul dintre cei mai simpatici jurați de la Antena 1 pare să fie extrem de încântat de faptul că frumoasa prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” o să devină mămică. Chef Cătălin Scărlătescu își asumă rolul de ”tată” pentru fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile savuroase ale faimosului bucătar.

Vestea că Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți a surprins pe toată lumea. Cătălin Scărlătescu, colegul de platou al frumoasei prezentatoare de la ”Chefi la cuține”, se numără printre persoanele care se bucură cel mai mult.

Celebrul bucătar de la Antena 1 pare să își însușească rolul de ”tată” pentru copilul celor doi. Juratul de la ”Chefi la cuțite” ne-a dezvăluit amănunte picante despre modul în care vrea să își impresioneze colega de platou în momentul când se vor relua filmările pentru noul sezon al show-ului culinar.

“O să mă pregătesc special ca să gătesc pentru bebeluși”

”După data de 3 noiembrie pot să vă spun mai multe. Atunci începem filmările. Deocamdată, nu m-am întâlnit cu ea, dar mă pregătesc temeinic. Trebuie să iau de mâncare, să iau pampersi și tot ce îi mai trebuie. O să fiu cel mai atent coleg. O să mă pregătesc special ca să gătesc pentru bebeluși. Reîncep bucătăria, îmi dau restart. O să gătesc biscuiți cu mere. O să mă specializez în mâncăruri pentru bebeluși”, a declarat Cătălin Scărlatescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Chef Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la televizor

Ce au spus Gina&Smiley despre numele fetiței lor

Într-un clip postat pe contul de YouTube al lui Smiley, cei doi au vorbit despre cum s-au cunoscut, despre începutul relației, despre multele lucruri pe care le iubesc unul la celălalt și despre viața lor împreună. Discuția a fost emoționantă, iar Gina chiar a vărsat și câteva lacrimi.

Mai mult, cei doi au discutat și despre numele fetiței pe care o așteaptă. În glumă, Gina a venit cu o propunere care nu a fost pe placul partenerului. Cei doi s-au contrazis pe această temă și s-au amuzat copios. Mai ales că varianta aleasă de Gina are legătură cu numele real al lui Smiley, care este Tiberiu Andrei Maria.

Smiley și Gina, discuții despre numele fetiței

„Să numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria, are și un pic de Gina”,  a spus viitoare mămică. Însă Smiley nu a fost foarte receptiv la propunerea partenerei sale. Deși a gustat gluma, a ținut să lămurească rapid lucrurile.

„Nu! Nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a încheiat Smiley subiectul.

„Tații de fete, practic, sunt victime totale”

Smiley și Gina s-au arătat extrem de emoționați și dornici să devină părinți. Mai mult, Smiley a mărturisit că mereu i-a fost teamă să fie tată de fată. (VEZI ȘI: GINA PISTOL ȘI SMILEY, VESTE IMPORTANTĂ DESPRE PRIMUL LOR COPIL! CE LE-AU DEZVĂLUIT APROPIAȚILOR)

„M-am emoționat mai tare. Eu tot timpul le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat. Nu știu, tații de fete devin cumva foarte sensibili la fete. Adică e foarte greu sa îi refuzi ceva, ești victimă totală. Tații de fete practic sunt victime totale. Sper totuși să nu fiu o victimă totală, să pot să fiu și o figură autoritară”, a mai spus Smiley.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *