Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Udrea a făcut baloane în parc pentru fetița ei. Soțul s-a ocupat de poze, iar bunica a cărat “proviziile” într-un rucsac roz

21Împreună cu cele mai importante persoane din viața ei, Elena Udrea s-a relaxat în aer liber! Vremea a ținut cu fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile unei familii perfecte.

Zilele trecute, Elena Udrea a profitat de soare și a ieșit din casă, la o plimbare, în miezul zilei. Nu singură, ci alături de mama ei, de Adrian Alexandrov și de fetița pe care o au împreună. Împreună cu familia ei, Elena Udrea s-a relaxat într-un parc din Capitală. Îmbrăcată lejer, într-un trening bleumarin, cu pantofi sport, fostul ministru al Turismului a uitat pentru câteva ore de pandemie.

Bineînțeles, în centrul atenției a fost micuța Eva Maria. Fetița Elenei Udrea a fost răsfățată la maximum de către membrii familiei. În spațiul de joacă amplasat special pentru copilași, micuța s-a distrat pe cinste. În tot acest timp, mămica grijulie nu și-a luat ochii de la minunea ei, bunica – „echipată” cu un rucsac roz – a făcut-o să râdă pe Eva, iar Adrian Alexandrov a imortalizat momentele de calitate petrecute cu cei dragi.

Elena Udrea s-a relaxat cu familia în parc
Elena Udrea s-a relaxat cu familia în parc

Eva Maria, un copil fericit

Ulterior, și-au făcut apariția și câțiva cunoscuți de-ai familiei, cu care Elena Udrea și Adrian Alexandrov au stat la discuții preț de câteva minute. Apoi, fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni și familia ei au luat-o la pas prin parc, profitând în continuare de vreme.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov ar face orice să își vadă fetița fericită. Și… cum baloanele de săpun sunt o metodă simplă pentru a aduce zâmbetul copiilor, cei doi părinți au cumpărat un dispozitiv special, iar Eva Maria a fost fascinată de baloanele pe care i le-a făcut mama ei. Iar după plimbarea relaxantă, întreaga familie s-a îndreptat spre casă.

Micuța Eva Maria, fascinată de baloanele de săpun

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani

Elena Udrea a devenit mamă în septembrie 2018, la 44 de ani. Fostul consilier prezidențial a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Eva Maria. Elena Udrea a urmat un tratament la o clinică de fertilizare, iar sarcina nu a fost lipsită de probleme. (VEZI ȘI: ELENA UDREA, INTERVIU SAVUROS DESPRE VIAȚA DE FAMILIE. CUM ESTE RELAȚIA CU ADRIAN ALEXANDROV: “SUNT DESTUL DE POSESIVĂ. DISCUȚIILE APRINSE DINTRE NOI…”)

Fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni transmitea din Costa Rica, unde s-a aflat pe timpul sarcinii, că a pierdut unul dintre gemeni la doar câteva săptămâni după ce a aflat că va deveni mămică.

Am fost luați prin surprindere când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea pentru VIVA!, în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

A cerut azil în Costa Rica, apoi s-a întors în România

La scurt timp însă după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Elena Udrea a fost arestată de autoritățile din Costa Rica. Fostul ministru al Turismului şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute pe 3 octombrie 2018 de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, ele a au fost arestate preventiv pentru două luni. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA A CONVOCAT ”CELULA DE CRIZĂ” LA SHOPPING!)

Elena Udrea și Alina Bica au fost eliberate chiar în Ajunul Crăciunului. Apoi, fosta șefă a Cancelariei de la Cotroceni s-a întors în România.

„Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată, iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate”, scria Elena Udrea pe Facebook.

„Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte”

„Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.

Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.

Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere! Doamne, ajută!”, a mai mărturisit atunci Elena Udrea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *