Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum se menține Antonia în formă, după 3 sarcini. Artista a dezvăluit cel mai mare secret

Are 3 copii, este o mamă devotată, dar și o artistă de succes. Pentru că toată lumea se întreabă cum anume a reușit Antonia să fie mereu extrem de sexy și să scape de kilogramele acumulate în sarcină, cântăreața a dezvăluit cel mai mare secret al ei. 

Antonia a dezvăluit care este secretul ei cel mai mare, în privința siluetei. Multe femei sau întrebat cum anume reușește artista să arate atât de bine, mai ales prin prisma faptului că a devenit mămică de 3 ori.

Pe Instagram, Antonia a postat un scurt boomerang în care își etalează talia, în oglindă. Imediat, internautele au început să o întrebe cum anume și-a revenit după fiecare sarcină în parte și cum poate să arate atât de bine, având în vedere faptul că a adus pe lume 3 copii.

Artista nu a stat pe gânduri și i-a dezvăluit urmăritoarei sale că merge la sală și are un stil de viață sănătos, ceea ce o ajută mereu să se mențină în formă.

„Cum sa arati frate asa dupa 3 copii? Absolut superba 💋❤️🌹. Una dintre cele mai frumoase femei din Romania” a scris internauta. „Multumesc!! Disciplina si multa munca la sala! Incerc sa ma mentin! 💪🏽😘” a răspuns și Antonia.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo Castellano.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *