Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigitte a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Ilie Năstase. “A pierdut în fața mea că m-a înșelat. Am vrut să mă răzbun”

Brigitte a divorțat de Ilie Năstase și și-a refăcut viața alături de Florin Pastramă. Bruneta nu a negat niciodată problemele care au existat în căsnicia cu fostul tenismen, iar acum a făcut o dezvăluire neașteptată în cadrul reality-show-ului pe care îl are la Antena Stars. Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor a vorbit despre momentele dureroase din viața ei.

“S-a purtat urât cu mine și mi-a făcut ce mi-a făcut. De-aia mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat. Eu nu am văzut diferența de vârstă.

Eu m-am îndrăgostit de el. Pentru mine a fost ca un zeu, după bătăile pe care mi le dădea Ovidiu. Ilie a pierdut în fața mea pentru că m-a înșelat și nu a fost corect cu mine”, a declarat Brigitte cu ochii în lacrimi, potrivit Spynews.

“Și am vrut să mă răzbun. Iar eu de-aia m-am purtat urât cu el. Nu există compromis.

Eu puteam să fiu fericită și să am totul, dar eu am lăsat totul pentru că nu am vrut să fie compromis. Am știut că e așa, dar am crezut că se va schimba pentru mine și se va pocăi pentru mine”, a mai zis ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *