Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan, vacanță de vis în Portugalia! A plecat cu nou iubit?

Andreea Bălan a plecat în Portuglia, în vacanță. Se pare că alături de noul iubit, Tiberiu Argint, cel puțin după cum arată imaginile pe care cei doi le-au urcat pe Instagram.

Andreea nu a vrut fotografii alături de Tiberiu, noul iubit, deși CANCAN.RO le-a divulgat în imagini relația, așa că s-a fotografiat singură în fața palatului. Doar că și Tiberiu a făcut cam același lucru, numai că nu a apărut și în poză! ”Înconjoară-te de oameni care sunt plini de viață, care te fac să râzi și vei fi mereu doar un zambet”, ”Mă bucur foarte mult să te văd așa fericită! Meriți❤️ Ești o scumpă☺”, ”Un zâmbet copilăresc cald și sincer, asa te vreau, optimismul te-a caracterizat în totdeauna chiar și în cele mai grele momente fii fericită, meriți vacanță minunată să ai”, ”Oceanograficul și pateul de sardine sunt spectaculoase. Distracție plăcută pentru mine. Lisboa este o țară de suflet”, au scris fanii Andreei!

Andreea Bălan, în vacanță, în Portugalia

Andreea Bălan, vacanță de vis în Portugalia! A plecat cu nou iubit?

Și Tiberiu, iubitul artistei, avea să pună aceeași fotografie, doar că doar el nu a apărut în peisaj. Imediat, unul dintre cei care-l urmăresc a văzut asemănarea! ”Parcă am văzut deja poza asta, diferența fiind că era si o blondină frumoasă în cadru … Unde o fi dispărut?”, ”Adorabilă Portugalie!!!! Noi o considerăm a doua casă! Abia așteptăm să ajungem din nou și la anul”, au fost comentariile pe pagina noului iubit al Andreei.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *