Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

S-a lansat cel mai performant motor de căutare românesc pentru casă și grădină

Ți s-a întâmplat vreodată să cauți mobilă, electrocasnice, decorațiuni sau orice alte produse pentru casă și grădină pe internet și să renunți la ideea de a face o achiziție din cauza dificultății găsirii informațiilor de interes? Chiar dacă se spune că pe internet ai totul doar la un click distanță, în realitate, când vrei nu doar să-ți petreci timpul într-un mod plăcut, ci și să cauți niște informații pe baza cărora să-ți cumperi anumite produse, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Dacă vrei să-ți modernizezi bucătăria de exemplu, informații despre produsele electrocasnice necesare găsești în orice magazin online, dar șansele ca tot ceea ce te interesează să existe pe un singur site și de asemenea, tot acolo să găsești și idei sau sugestii pentru amenajarea unui astfel de spațiu, sunt aproape nule. Astfel, pentru a descoperi tot ce este important pentru tine, trebuie să cauți în diverse locuri, consumând foarte mult timp cu documentarea. Mai nou însă, se poate și mai simplu!

Cel mai performant motor de căutare românesc pentru casă și grădină

Funcționând pe aceleași principii ca un motor de căutare generalist, Homedelux este cel mai performant motor de căutare românesc pentru casă și grădină. Când vrei să afli informații despre un produs de casă sau grădină sau chiar să cumperi un astfel de bun, accesează site-ul homedelux și vei găsi acolo tot ceea ce ai nevoie.

La momentul actual, pe site-ul Homedelux există nu mai puțin de 70.000 de produse listate de la mai mult de 20 de magazine partenere, dar și o mulțime de articole premium despre cum să alegi cele mai bune produse pentru casa și grădina ta, sau idei de amenajare care satisfac chiar și pe cei mai pretențioși proprietari de locuințe.

De ce să cumperi de pe Homedelux și nu direct dintr-un magazin online?

În rândul magazinelor partenere Homedelux se numără câteva din cele mai renumite magazine online din România, precum Sensodays, Top Shop, Piatră Online și multe altele. Dacă ești fan al acestor magazine și vrei să cumperi un produse online direct de pe site-urile lor, bineînțeles că poți proceda și în acest fel. Dar atunci când este vorba despre mai multe produse, este mult mai simplu și mai practic să accesezi Homedelux și să găsești într-un singur loc toate produsele care te interesează.

Cu alte cuvinte, fără a fi nevoie să cauți pe o mulțime de site-uri, îți poți moderniza casa dintr-un singur foc alegând tot ce îți place direct de pe Homedelux. Prețurile sunt aceleași, dar avantajele de care beneficiezi procedând astfel sunt infinite.

În primul rând, nu mai pierzi timp cu documentarea și în al doilea rând, când duci lipsă de inspirație, poți lectura câteva materiale din care să extragi ideile care se potrivesc proiectului tău.

Mai mult, un lucru pe care nu-l au alte motoare de căutare, dar Homedelux da, este posibilitatea de abonare la Newsletter. Fără niciun fel de cost, te poți abona la Newsletter-ul Homedelux și primi direct pe mail cele mai noi informații și știri din universul amenajărilor interioare li exterioare, putând fi astfel mereu la curent cu tot ceea ce te interesează pentru casa și grădina ta.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *