Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roxana Blagu, fostă membră a trupei Trident, a mers să-și viziteze fiica, dar a avut parte de un moment neplăcut. „Mi-a spus că nu dorește să mă vadă”

Roxana Blagu nu și-a mai putut strânge fetița în brațe de 7 ani, după divorțul de primul soț. Oana are acum 12 ani și locuiește cu tatăl ei. Artista a făcut dezvăluiri emoționante la emisiunea Vorbește lumea.

Roxana și-a dorit foarte mult să stea de vorbă cu fiica ei, așa că a mers să o vadă. S-a ascuns în sala unde urma să vină Oana și i-a apărut, brusc, în cale. Din păcate, aceasta nu a vrut să fie în preajma mamei sale.

„Mi-a spus că nu dorește să mă vadă și să o las în pace”, a povestit Roxana. „Am lucrat psihic cu mine pentru acea întâlnire.

Mi-am dorit ca ea să simtă energia mea și cât de mult o iubesc. Pentru câteva minute… Așa a fost să fie, nu-s supărată, eu o s-o iubesc necondiționat”, a spus fosta membră Trident.

Roxana i-a trimis chiar un mesaj acesteia, pentru a o anunța că fratele ei s-a născut, dar Oana nici nu a vrut să audă.

„I-am dat mesaj când l-am născut pe frățiorul ei, dar nu mi-a răspuns, mă blochează mereu. Fetița mea e o străină pentru mine. Dar nu trebuie să stea cu mine ca să știe că o iubesc. O aștept mereu lângă mine. În toți anii ăștia, Dumnezeu mi-a dat putere”, a dezvăluit Roxana Blagu la PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *