Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Prins în flagrant de DIICOT. Unul din cei mai temuți interlopi din România a ajuns după gratii

Uțu Rohozneanu, supranumit „Împăratul”, unul dintre cei mai temuți lideri ai lumii interlope, a fost arestat preventiv de procurorii DIICOT. Interlopul din vestul României se pregătea de o nouă lovitură în Capitală, unde intenționa să vândă droguri de mare risc.

Uţu Rohozneanu a fost reținut, alături de alte două persoane, pentru 24 de ore, sub suspiciunea de trafic de droguri de mare risc, potrivit Digi24. Ulterior, cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: CUTREMUR ÎN LUMEA INTERLOPĂ! LUCIAN BONCU A FOST TRĂDAT DE LOCOTENENȚI ȘI RISCĂ ANI GREI DE ÎNCHISOARE)

Totul s-a întâmplat în urma unui flagrant organizat duminică de procurorii DIICOT și polițiști de la Crima Organizată, după ce unul dintre cei 3 inculpați a vândut, către ceilalți doi, 2.479 de comprimate MDMA.  Se pare că, cei trei au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București.

Uțu Rohozneanu, prins în flagrant

Autoritățile au găsit cantitatea impresionantă de pastile chiar în mașina interlopului. „Împăratul” nu se află la prima abatere de aceste fel, numele acestuia este legat și un dosar de trafic de droguri în Spania. (VEZI ȘI: UN AGENT DE POLIȚIE DIN IAȘI I-A CERUT JUDECĂTORULUI SĂ NU-L CONDAMNE PE INTERLOPUL CARE I-A FOST AGRESOR)

Se pare că, acesta alături de fratele său și de alți complici ar fi încercat să vândă o cantitate mare de marijuana, însă planurile au fost dejucate de polițiștii români și spanioli, care au confiscat atunci 355 de kilograme de marijuana.

28 de persoane care făceau parte din această grupare au fost condamnate în cursul anului 2010. Au fost făcute acuzaţi de şantaj, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, tentativă de omor calificat, iniţiere şi sprijinire a unui grup infracţional organizat. La vreme respectivă, pedepsele primite au fost de la amenzi penale la închisoare între 5 şi 12 ani.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *