Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-iubitul fostei prezentatoare de la Pro TV “detonează” familia Pastramă. “Am avut-o pe nevastă-ta”

Un secret bine păzit până acum a “răsuflat” pe celebra adresă pont@cancan.ro. Ex-iubitul Vicăi Blochina ”detonează” familia Pastramă. Totul a pornit după ce Stila Sarafu i-a mărturisit fratelui lui Florin Pastramă că ar fi avut o relație intezisă cu partenera de viață a acestuia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare ale noii dispute.

Prin intermediul binecunoscutei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor mesaje incredibile legate de cel mai nou și mai surprinzător „război” din showbiz.

Fostul iubit al Vicăi Blochina, ex-prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, ar fi provocat o mega-controversă în cunoscuta familie Pastramă. Potrivit surselor noastre, episodul care, pur și simplu, ar fi ”detonat” vestita familie s-a declanșat după ce Stila Sarafu i-ar fi mărturisit lui Relu Pastramă,  cumnatul lui Brigitte, că ar fi avut o relație interzisă cu partenera acestuia, Simona.

Conform surselor noastre, recent, Stila Sarafu și Relu Pastramă ar fi purtat o convorbire de-a dreptul halucinantă. ”Am vrut să îți spun de foarte mult timp. Am avut-o pe nevastă-ta”, i-ar fi transmis Stila Sarafu lui Relu Pastramă.

Schimb de mesaje halucinante între Stila Sarafu și Relu Pastramă

Amenințat cu plângeri la DIICOT

Din câte se pare, disputa ar fi pornit de la niște datorii mai vechi. Mai mult decât atât, fostul iubit al Vicăi ar fi susținut că a fost amenințat cu plângeri la autorități. (NU RATA: ”MILIONĂRAȘUL” PASTRAMĂ S-A LĂUDAT CU DRESINGUL FRATELUI + CU PANTOFII GUCCI PRIMIȚI DE POMANĂ!)

”Mă amenință că se duce la DIICOT că nu am ajutat-o să-i plătesc fiscalul, nici eu, nici tu”, i s-ar mai fi destăinuit Stila lui Relu.

Cu siguranță „vâlvătaia” din familia Pastramă nu se va stinge prea repede, iar CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile „telenovelei”.

Frații Pastramă, Relu și Florin

Cine este Stila Sarafu

Are 35 de ani, dar un trecut destul de ”aglomerat”. Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope. Și a făcut, firește, și mulți bani. S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală. Numai într-o noapte, Stila Sarafu s-ar fi trezit fără 450.000 de euro.  Se pare că, în acea noapte nebună, Sarafu ar fi fost păcălit de către barbugiii cu care s-a încins. (NU RATA: BRIGITTE ESTE LA CUȚITE CU FAMILIA PASTRAMĂ. „CUMNĂȚICA” A FĂCUT ACUZAȚII GRAVE.)

Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina

A făcut plângere la Poliție: i s-ar fi furat 70.000 de lei

Stila Sarafu a ajuns, în urmă cu cinci ani, pe holurile Poliției din Constanța. A făcut plângere, spunând că i s-au furat 70.000 de lei. Totul s-ar fi petrecut înainte de ora 5 dimineața, în fața unui bar din orașul de pe litoral. Stila Sarafu s-a ales și cu o condamnare, în cazul scandalurilor de la Delfinariu, în 2008, când se sărbătorea Ziua Marinei.

Fostul iubit al Vicăi Blochina a mai fost implicat într-un scandal, în 2006, tot în județul Constanța, numai că de data aceasta a fost victimă. Este vorba de celebrul conflict de la Flora, Mamaia. Atunci, două grupări rivale s-au încăierat cu bâte și săbii pentru a-și împărți zonele de influență. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE TV, MARTOR LA O TÂLHĂRIE: INTERLOPUL ”AMAR” L-A EXECUTAT PE UN DATORNIC LA O PARTIDĂ DE BARBUT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *