Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum își menține Monica Bârlădeanu silueta? Dieta care o ajută de ani de zile. „În cazul meu funcţionează cel mai bine”

Monica Bârlădeanu arată foarte bine la 41 de ani. Actrița se mândrește cu un trup de invidiat, de care se îngrijește de mulți ani. Vedeta a mărturisit ce dietă urmează și cum are grijă de corpul ei.

Actrița din serialul „Vlad” a dezvăluit că de mai mulți ani urmează dieta hiperproteică care i se potrivește de minune și o scapă de kilogramele în plus. Mai mult, vedeta a renunțat la dulciuri și are grijă să completeze dieta și cu un program de sport. (CITEȘTE ȘI: MONICA BÂRLĂDEANU ȘI…ȘNIȚELELE MAMEI EI: ”CRED CĂ AM AJUNS LA PERFORMANȚA ASTA!”)

„În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”.

A renunțat la dulciuri

Monica Bârlădeanu a declarat că pentru a fructifica dieta pe care o folosește a decis să renunțe la dulciuri. Mai mult, are grijă ca în fiecare zi să respecte mesele principale ale zilei și să nu se înfometeze. (VEZI ȘI: CE FACE ACTORUL PRINCIPAL DIN SERIALUL VLAD ÎN IZOLARE? ADRIAN NARTEA:„CINE ZICEA CĂ AVEM MAI MULT TIMP, SE ÎNȘALĂ AMARNIC”)

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.

Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă ( cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *