Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristina Mihaela Dorobanțu a spus adevărul despre intervențiile estetice. „Nu aș mai repeta procedura”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei de la Kanal D, a dezvăluit care sunt intervențiile estetice la care a apelat. Mai mult, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, ea a explicat în ce relații este cu fostul iubit. Cei doi s-au despărțit chiar înainte de nuntă.

„Am făcut augmentare mamară şi la nivelul buzelor am decis să umblu puţin, punându-mi acid hialuronic. Însă mai rău am făcut şi acum regret, căci buzele mele naturale erau mult mai frumoase. Nu aş mai repeta procedura”, a spus vedeta potrivit okmagazine.ro.

Întrebată ce s-a întâmplat între ea și bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 6 ani, Cristina a fost sinceră.

„Adevărul este că atunci când două persoane decid să nu mai împartă acelaşi viitor, dar să rămână apropiate, lucrurile nu pot fi întotdeauna explicate, pentru că doar ele ştiu ce trăiesc.

Sentimentele au fost atât de intense că ne-au depăşit chiar şi pe noi, persoanele afectate. Cât despre Mihai, el face parte în continuare din viaţa mea, e o persoană apropiată de sufletul meu şi mă susţine neîncetat.

Nu ne-am certat, nu ne-am reproşat lucruri urâte, suntem două persoane mature, care au decis că cel mai bine ar fi să lase puţin garda jos şi să vadă ceea ce viitorul are să le ofere”, a mai spus prezentatoarea tv pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *