Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Avem primele imagini cu multimilionarul român după ce a fost legat și jefuit în propria casă

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu excentricul multimilionar Dan Nicorescu după ce a fost legat și jefuit în propria casă, din nordul Capitalei. Oamenii legii îl țin sub pază strictă pe celebrul omul de afaceri. 

În noaptea de luni spre marți, multimilionarul a trecut prin momente de groază. Potrivit unor surse din mediul judiciar, excentricul afacerist a fost jefuit chiar în propria locuință. Ar fi existat chiar și o altercație între Dan Nicorescu și răufăcători, în urma căreia milionarul a fost rănit. Ulterior ar fi fost și încătușat de agresori. Hoții au plecat din vila omului de afaceri cu mai multe bijuterii, bani, dar și un ceas de valoare, lucruri pe care le-au găsit rapid în casă.

Dan Nicorescu, ținut sub pază strictă

La scurt timp după ce s-a dat alarma, la vila excentricului milionar s-a declanșat o desfășurare spectaculoasă de forțe, iar Dan Nicorescu a fost păzit cu strictețe.

După cum se poate observa în imaginile obținute, în premieră, de CANCAN.RO, Dan Nicorescu, care, mai nou, are și o mustață boemă, nu pare să fie în cea mai bună formă. E de înțeles, din moment ce afaceristul a trecut prin clipe de coșmar. Multimilionarul a putut fi zărit în propria locuință, după o perdea, ferit de ochii curioșilor și flancat de o ”armată” de polițiști. (VEZI ȘI: DAN NICORESCU, GAFĂ ÎN PARCAREA UNUI HIPERMARKET DIN BUCUREȘTI)

Primele imagini cu multimilionarul Dan Nicorescu după ce a fost legat și jefuit în propria casă

Dan Nicorescu, bătut și încătușat

Potrivit  Gândul.ro, multimilionarul a fost călcat de hoți în noaptea de luni spre marți. După cum au afirmat mai multe surse din anchetă, doi bărbați care purtau cagule au intrat în vila afaceristului. Aceștia l-ar fi bătut și încătușat, după care ar fi luat din casă o sumă de mare de bani, bijuterii și un ceas de mare valoare.

Dan Nicorescu a fost găsit, marți, în jurul orei 14.00, de iubita lui, care a anunțat de urgență autoritățile. Polițiștii ajunși la fața locului au reușit să-l ajute și să-i elibereze o mână din cătușe, însă pentru a doua a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU. După incident, Dan Nicorescu ar fi avut nevoie de medici, în condițiile în care ar fi suferit un puseu de tensiune. (NU RATA: MULTIMILIONARUL APLICĂ ÎN STILUL SĂU NOILE REGULI – #STĂMÎNFERRARI, DAR ÎN PAPUCI DE CASĂ)

Iubita lui Dan Nicorescu este cea care l-a găsit pe afacerist după ce a fost încătușat de hoți

Ce spun autoritățile 

Poliția Capitalei a anunțat că, marți,în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au pătruns doi bărbați necunoscuți, care, prin violență, i-au sustras o sumă de bani și bijuterii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”. (CITEȘTE ȘI: CE AU DESCOPERIT ECHIPELE DE CRIMINALIȘTI ACASĂ LA DAN NICORESCU)

A făcut primul său milion de dolari la 28 de ani

Rafinat consumator de șampanie fină Armand de Brignac, afaceristul a început să îşi construiască averea fabuloasă de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, avea deja primul său milion de dolari. Se întâmpla la 28 de ani!

În vârstă de 53 de ani, afaceristul este originar din Târgoviște. În trecut, el a fost funcționar la Banca Românească, iar în prezent, se ocupă de afaceri cu imobiliare. Deși la bază este inginer de Aeronave, nu ar fi profesat niciodată. Vila luxoasă pe care o deține pe Șoseaua Nordului din București este evaluată la aproape 4 milioane de euro. (VEZI ȘI: EXCENTRICUL MULTIMILIONAR ȘI-A FĂCUT PROVIZII ȘI S-A “CARANTINAT” CU O BLONDĂ)

Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost atacat în propria locuință, din nordul Capitalei

Parc auto ”calificat”

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul businessman păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

CANCAN.RO vă prezenta, anul trecut, imagini senzaționale cu mașinile de lux pe care le deține renumitul afacerist. Dan Nicorescu și-a „aliniat” bolizii în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.  Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *