Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alertă în familia Andreei Bălan. Au sosit rezultatele testelor COVID-19 făcute după ce George Burcea a fost depistat pozitiv

A fost alertă de gradul zero în familia Andreei Bălan, după ce soțul cu care se află în divorț a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. La scurt timp după ce George Burcea a anunțat public că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, vedeta Antenei 1 a luat decizia de a-și testa toată familia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de situația mai puțin plăcută cu care s-a confruntat Andreea Bălan.

Vestea că George Burcea, soțul cu care se află în divorț, a fost diagnosticat cu temutul COVID-19 nu ar fi picat prea bine vedetei de la Antena 1. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în familia Andreei Bălan a fost ”alertă de gradul 0”, după ce actorul a mărturisit că este diagnosticat cu SARS-CoV-2.

Rezultate negative

După cum susțin surse din anturajul artistei, Andreea Bălan n-a ezitat niciun moment și a cerut ca toți membrii familiei ei să fie testați pentru a se asigura că n-au contractat virusul. După doar câteva zile de ”panică”, Andreea Bălan poate răsufla ușurată și asta pentru că rezultatele testelor au ieșit negative. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A ANDREEI BĂLAN DUPĂ CE GEORGE BURCEA ȘI VIVIANA SPOSUB AU FOST DIAGNOSTICAȚI CU SARS-COV 2)

Andreea Bălan decizie radicală, după ce fostul soț a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus

George Burcea: “M-am izolat imediat”

„Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viață, cât se poate de rapid”, a declarat, inițial, George Burcea, potrivit protv.ro.

Fostul partener de viață al Andreei Bălan are o stare generală bună, chiar dacă se confruntă, mai nou, cu simptome delicate ale maladiei apărută în urmă cu aproape un an în China; este vorba despre o durere de cap, apărută în urmă cu câteva zile. (NU RATA: IUBITUL ANDREEI BĂLAN A ÎMPLINIT 36 DE ANI. CE URARE SURPRINZĂTOARE I-A FĂCUT ARTISTA LUI TIBERIU ARGINT PE INTERNET)

Noul cuplu format la „Ferma”, George Burcea și Viviana Sposub, a ajuns în „carantină”

George Burcea are două fetițe cu Andreea Bălan

În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara ei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care artista a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. La începutul acestui an, ei au decis însă să divorțeze. În prezent, cântăreața trăiește o poveste de iubire alături de Tiberiu Argint. La începutul lui iulie, cei doi au fost fotografiați în exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO în timpul unei „escapade” în Vama Veche.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *