Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

George Burcea si Viviana Sposub, primele declaratii: ”Noi pornim…”

George Burcea si Viviana Sposub, au fost depistati cu noul coronavirus. Acum, cei doi locuiesc impreuna pe perioada izolarii. Viviana si George au avut prima aparitie la Vorbeste Lumea, unde au facut cateva declaratii.

„Am descoperit, din greseala, ca sunt infectat. Duminica spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a tinut o zi, dupa care nu am avut nimic”, a spus George Burcea.

”Imediat dupa ce am aflat rezultatul lui George, mi-am facut si eu testul, pentru ca noi am cam petrecut timpul impreuna. Important este ca suntem bine, deocamdata nu avem simptome, stam izolati, ne-am anuntat familiile”, a mentionat Viviana.

De ce s-au mutat impreuna

”Noi nu locuim impreuna, dar eu stau in apartament cu nasul celui de-al doilea copil si am decis sa nu riscam sa-l infectam!”, a spus George.

”Mi-e teama ca nu am stat in viata mea doua saptamani, legate, cu un barbat”, a completat Viviana.

”Noi credem ca toata lumea ne iubeste”, a raspuns George cand a fost intrebat despre ce parere area vizavi de discutiile pe tema relatiei dintre el si Viviana.

”Ne tine mama la curent. Mama e fericita ca eu sunt fericita si, cu siguranta, il apreciaza foarte mult pe George”. a spus Viviana.

”Ma bucur de ceea ce mi se intampla si vreau sa traiesc prezentul”, a spus George.

”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul sau. Si alegem sa ne bucuram de prezent. Nu ma deranjeaza diferenta de vasta dintre noi. Nu asta conteaza. Este o diferenta de varsta de 10 ani intre noi”, a spus Viviana.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *