Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta asistentă de la Antenă l-a cooptat pe iubi în industria pentru adulți

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost nevoită să se adapteze condițiilor de pandemie. După ce a trecut pe ”modul work from home”, Eva Kent și-a cooptat și iubitul în industria pentru adulți. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini incendiare. Atenție, conținut nerecomandat minorilor.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte și imagini „hot” legate de ”noul” job-ul, dacă se poate spune așa, al fostei asistente a lui Dan Capatos.

Așa cum v-am arătat în urmă cu ceva timp, Eva Kent, blondina care a renunțat la postul de asistentă TV de la Antena 1 pentru o carieră strălucită în industria pentru adulți, a fost nevoită să își schimbe modul de lucru din cauza pandemiei de coronavirus. După ce s-a ”reinventat” și a trecut la munca de acasă, sexoasa Eva Kent se pare că și-a cooptat și iubitul în „afacere”.

Lipsiți de inhibiții

Dansul la bară în fața camerei de filmat se pare că nu a adus rezultatele așteptate, așa că Eva Kent a trecut la un alt nivel și, cu ”ajutorul” iubitului, a început să ofere senzații tari doritorilor din mediul online. După cum afirmă sursele noastre, fosta asistentă a lui Capatos și iubitul ei ar fi protagoniștii mai multor producții dedicate adulților pe care aceștia le ”comercializează” în rândul amatorilor de senzații tari.

Eva Kent și-a ademenit iubitul în industria pentru adulți

Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți se pare că sunt lipsiți de orice fel de inhibiție și nu ezită să se fotografieze în in ipostaze incendiare, pe care ulterior le postează pe diferite rețele de socializare sau chiar site-uri dedicate adulților. (CITEȘITE ȘI: FOSTA ASISTENTĂ A LUI DAN CAPATOS S-A DEZBRĂCAT PENTRU PLAYBOY AUSTRIA! IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Iubitul Oanei Oprea, mult mai cunoscută drept Eva Kent

Cine este Oana Oprea, alias Eva Kent

Tânăra originară din Turnu Severin avea să-și înceapă aventura la 20 de ani. Atunci, a debutat în industria pentru adulți, dar și-a început carieră cu stângul, fiind păcălită de primul său impresar. După două producții de profil și câteva pictoriale fierbinți în revistele pentru bărbați, blonda a spus pas carierei XXX. Avea să se întoarcă în această industrie controversată după mulți ani. (VEZI AICI: EA ESTE SEXY-VLOGGERIȚA CARE RIVALIZEAZĂ CU EVA KENT)

Eva Kent, pictorial „fierbinte” alături de sora ei

Dar, până la revenire, Eva Kent avea să debuteze în televiziune, în platoul lui Dan Capatos, ca asistentă. Doar că nu s-a descurcat prea bine cu… prezența și a pierdut postul.“Eva avea avertisment, când și-a permis să lipsească și nici măcar mie nu mi-a răspuns la telefon. La a doua abatere, producătorii au hotărât să o concedieze. Dacă a greșit, nu are decât să suporte consecințele”, explica Dan Capatos decizia de a o concedia pe Eva.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *