Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a fost pedepsit “Monstrul din Ploiești”, care s-a filmat în timp ce își tortura iubita

Robert Gabriel Berechet, tânărul din Ploiești care și-a torturat iubita, a primit un verdict pe măsura faptelor sale terifiante! “Monstrul din Ploiești” a fost condamnat definitiv și va sta ani grei în spatele gratiilor! CANCAN.RO vă prezintă sentința dată de judecători, precum și detaliile șocante ale cazului.

Pe 1 decembrie 2018, CANCAN.RO vă prezenta imaginile halucinante filmate de un tânăr din Ploiești în timp ce își umilea și tortura iubita. Filmulețul a scandalizat o țară întreagă. Robert Gabriel Berechet a vrut să-i dea o lecție iubitei sale, dar acum a sfârșit după gratii.

Curtea de Apel Ploiești l-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru 12 ani, 9 luni și 20 de zile sub acuzațiile de lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate şi violarea vieţii private. Pedeapsa i-a fost majorată cu aproape patru ani față de cea primită în prima instanță.

De asemenea, instanța îl obligă pe Robert Gabriel Berechet să-i plătească tinerei pe care a traumatizat-o 1.000 de lei, sumă ce reprezintă cheltuieli judiciare.

”În baza art.39 alin.(1) lit.b) C.p., aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 8 ani închisoare la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celorlalte pedepse, respectiv 4 ani, 9 luni şi 20 de zile, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 12 ani, 9 luni şi 20 de zile închisoare. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate.

În temeiul art. 275 alin. 2)C.p.p., obligă pe apelantul-inculpat la plata a 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare datorate statului. În baza art. 275 alin. 3) C.p.p., cheltuielile judiciare ocazionate de judecarea apelului Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti rămăn în sarcina statului. În temeiul art. 276 C.p.p., obligă apelantul-inculpat la plata către intimata-parte civilă XXXXX, a sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare”, se arată în decizia judecătorilor.

Tânăra a trecut prin clipe de coșmar

În urmă cu doi ani, imaginile în care o adolescentă era umilită, bătută și torturată de iubitul ei au șocat pe toată lumea. Fata a trecut prin chinuri greu de descris. La un moment dat, Robert Gabriel Berechet i-a spart iubitei sale un pahar în cap.

“S-a spart în capul ei, uită-te, vezi? Și acum o să i-l bag fix în gât”, comenta acesta pe filmare.

Ulterior, bătăușul a filmat-o pe fată în timp ce aceasta se află în cada din baie, plină de răni pe față și corp. Adolescenta a fost obligată de agresor să îi sărute mâinile şi picioarele şi să i se adreseze cu apelativul ”şeful meu”.

Totul a ieșit la iveală după ce o prietenă a fetei a văzut imaginile postate de individ. Robert Gabriel Berechet a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv după mai multe ore de audieri. Victima şi agresorul aveau o relaţie de aproximativ un an și locuiau împreună într-o garsonieră. (CITEȘTE ȘI: EXCENTRICUL MULTIMILIONAR, CĂLCAT DE HOȚI. CE AU DESCOPERIT ECHIPELE DE CRIMINALIȘTI ACASĂ LA DAN NICORESCU)

Bătăile crunte aveau loc atunci când Robert nu avea bani de substanțe interzise sau țigări. De teamă, tânăra nu a avut curajul să anunțe autoritățile în legătură cu atrocitățile la care era supusă de luni bune.

“Nu am plecat pentru că eram ameninţată. Mi-a zis că mă omoară. La fel cum s-a întâmplat şi acum, doar că am scăpat. M-am prefăcut pur şi simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e şeful. Confirmam ce zicea el ca să pot să scap. Când am prins momentul cel mai potrivit, m-am dus direct la Poliţie. El a zis că se duce să îşi ia ceva de băut şi o să îmi spargă din nou sticla în cap. Pe el l-au arestat şi au venit părinţii să mă ia”, mărturisea atunci tânăra.

Iubita lui Robert Gabriel Berechet, supusă la chinuri greu de imaginat

Bunica lui Robert Gabriel Berechet, mărturisiri uluitoare despre nepotul ei

Bunica tânărului a mărturisit că nepotul ei a suferit mult după despărțirea părinților săi. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate atunci când Robert avea doar 14 ani. Din acel moment, adolescentul ar fi luat-o pe căi greșite și s-a schimbat la 180 de grade.

“Se droghează. Erau găștile lor de drogați. Nu a avut o copilărie ușoară, dar a fost crescut bine. A învățat școală în oraș la cel mai bun liceu, la «Mihai Viteazu», până în clasa a VIII-a. S-au despărțit părinții în clasa a VIII-a și pe urmă a luat-o pe cărări greșite”, spunea bunica lui Robert Gabriel Berechet, după incidentul violent. (CITEȘTE ȘI: CUM A SCĂPAT PREZENTATOAREA DE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” DE UN JAF PE AEROPORT. “AU ACȚIONAT LA PONT”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *