Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anda Adam, primele declarații după ce a fost eliminată de la Ferma. Ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor. „Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez”

Anda Adam a părăsit Ferma după aproape două luni de stat în pădure, alături de alte vedete. Artista a povestit despre experiența prin care a trecut și despre cât de greu i-a fost fără familia ei.

„Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce.

Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost Ferma este o investiție în mine”, a spus cântăreața La Măruță.

Anda consideră că a făcut față cu brio provocărilor: „Am muncit cât toate fetele la un loc și colegii mei pot confirma”.

Vedeta a mai spus că cel mai greu i-a fost să stea departe de fiica ei. Mai mult, aceasta a plâns de dorul ei, lucru mai puțin știut de cei din jur.

„Am avut o perioadă, cred că înainte de final când am plâns în fiecare seară. (…) Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *