Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Accident pe A1! Un tir s-a răsturnat, iar șoferul a rămas încarcerat. Circulația este oprită

Un accident grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe Autostrada București-Pitești. Un camion încărcat cu pietriș s-a răsturnat. Șoferul a rămas încarcerat. Traficul este blocat.

Accidentul rutier s-a produs pe A1, la km 86, pe sensul de mers București- Pitești. În urma impactului, șoferul a rămas blocat, având piciorul prins sub bord. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ. O DUBĂ ȘI UN AUTOCAR S-AU IZBIT VIOLENT. APROAPE 40 DE OAMENI AU FOST IMPLICAȚI ÎN ACCIDENT)

La intervenție s-au deplasat pompierii pentru a extrage șoferul și ai acorda îngrijiri medicale, precum și pentru a asigura masurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Șoferul de 42 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul superior stâng și acuză dureri la membrele inferioare și spate. Acesta a fost extras de către pompieri și predat echipajului SMURD, care i a acordat îngrijiri medicale și îl transportă la spital.

Circulația este blocată

În urma accidentului, circulația este blocată din cauza pietrișului care s-a împrăștiat pe carosabil. (VEZI ȘI: ACCIDENT TERIBIL ÎN BOTOȘANI! UN BĂRBAT A FOST LOVIT MORTAL DE O MAȘINĂ. ȘOFERUL A FUGIT DE LA FAȚA LOCULUI)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București -Pitești, la kilometrul 86, pe sensul către Pitești, în zona localității Rătești, județul Argeș, traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență din cauza unui autocamion încărcat cu nisip, care s-a răsturnat.

Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în aproximativ 60 de minute.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *