Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A încercat să se sinucidă după ce a fost externată din spital, unde a fost tratată pentru COVID

O femeie de 43 de ani din Suceava a recurs la un gest extrem. Aceasta a încercat să se sinucidă chiar în ziua în care a fost externată din spital, unde fusese tratată pentru COVID-19.

Întreaga tragedie a avut loc luni, la doar câteva ore după ce femeia a ajuns acasă. Aceasta s-a aruncat de la etajul IV al blocului în care locuiește. Era sigură acasă atunci când a făcut gestul extrem, soțul ei fiind plecat la muncă în străinătate. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUSUL CONTINUĂ SĂ FACĂ VICTIME! DIRECTORUL UNUI LICEU DIN SUCEAVA A MURIT, RĂPUS DE VIRUSUL UCIGAȘ)

Trupul femeii a fost găsit prăbușit în grădina interioară a blocului de către sora ei, alarmată de faptul că aceasta nu răspunde la ușă și la telefon. Femeia în vârstă de 43 de ani este profesoară de matematică la o școală dintr-un sat din apropiere de municipiul Suceava.

Conform Monitorul de Suceava, femeia a avut tratament la domiciliu câteva zile pentru Covid, apoi a revenit la spital pentru dureri abdominale și scaune diareice, fiind internată în sectorul Covid. După ce a fost internată timp de câteva zile, i s-a recoltat test care a ieșit negativ și a fost lăsată să meargă acasă.

Suferea de depresie

În urma tragicului eveniment medicii de la Spitalul Județean Suceava au declarat că femeia a avut o formă ușoară de Covid și avea test negativ atunci când a fost externată, însă suferea de depresie, pentru care urma tratament. (VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN SUCEAVA. DOUĂ PERSOANE AU MURIT, DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE SE AFLAU A FOST SPULBERATĂ DE TREN| VIDEO)

Medicii care au ajuns la fața locului au găsit-o pe femei în viață, încă a fost diagnosticată cu fracturi costale, fractură de coloană și fractură de bazin. Ea a fost internată pe secția de Neurochirurgie, iar marți dimineață a intra în sala de operație.  Marți dimineață, starea femeii în vârstă de 43 de ani era stabilă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *