Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Regele vieții de noapte”, suspect de COVID-19. Care este starea patronului Bamboo

Noul coronavirus lovește și în lumea celor mai bogați oameni din România. Ultima „victimă” a virusului este nimeni altul decât „Regele vieții de noapte”, Joshua Castellano. Unchiul fostului soț al Antoniei ar fi suspect de COVID-19. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.ro, starea de sănătate a omului de afaceri este una foarte bună.

Mai mult, CANCAN.ro a aflat și că Joshua Castellano, acum în vârstă de 54 de ani, nu are simptome deloc. „Regele vieții de noapte”, așa cum este supranumit, s-a izolat la domiciliu pentru a evita să îi infecteze pe cei din jur, iar acum așteaptă rezultatul celui de-al doilea test, după ce primul a ieșit pozitiv.

Afacerile păreau să meargă bine înainte de pandemie  

Aceasta este prima informație despre Joshua Castellano apărută în media, în ultimele zece luni. Ultima dată, omul de afaceri a fost fotografiat la volanul unui Rolls Royce nou-nouț de aproximativ 400.000 de euro. (VEZI AICI: MERG DISCOTECILE DE N-AI VĂZUT: PATRONUL BAMBOO ȘI-A LUAT ROLLS DE 400.000 €)

De aproape trei ani, Joshua Castellano părea urmărit de ghinion. În 2018, casa patronului de la ”Bamboo” a fost spartă de hoți. Aceștia i-au adus atunci un prejudiciu de un milion de euro, iar, în vara anului trecut, clubul deținut de celebrul italian în Mamaia a fost mistuit de flăcări. Cu toate acestea, anul 2020 părea să înceapă în forță pentru Joshua Castellano. Și asta pentru că italianul își cumpărase automobilul de lux de care aminteam mai sus.

Joshua și mașina cu care a apărut în ianuarie

Apoi a venit pandemia de coronavirus, a dispărut viața de noapte și „regele” odată cu ea. Se pare că, deși 2020 începuse bine, până la urmă ghinionul nu l-a ocolit nici anul acesta pe celebrul milionar. Cluburile i s-au închis, iar acum ar avea COVID-19.

(Nu rata: „REGELE” VIEŢII DE NOAPTE S-A AMOREZAT! CUM ARATĂ CEA CARE I-A FURAT INIMA LUI JOSHUA, BOSSUL BAMBOO)

Povestea hoților care l-au “executat” pe Joshua Castellano

Hoții care l-au jefuit pe Joshua Castellano sunt din comuna Pantelimon și fac parte din clanul Mogoș. Potrivit informațiilor noastre, sunt “lupii tineri” din gruparea infracțională. În prezent, garda veche se află în penitenciar, după ce i-a spart casa lui Theodor Stolojan, fostul prim-ministru al României. De precizat că liderul clanului Mogoș este apropiat de frații Sile și Nuțu Cămătaru.

De-a lungul timpului, clanul Mogoș a spart doar locuințe de lux. Spre exemplu, pe 28 decembrie 2013, Teodoris Manole, zis Doris, Alexandru Constantin Roşu, Matei Burcea şi Cristian Dumitru au spart casa lui Theodor Stolojan. Aceştia au reuşit să fure din casa europarlamentarului 10.000 de euro şi bijuterii din aur, prejudiciul total fiind evaluat la 11.000 de euro. (VEZI AICI: CE ASCUNDEA DE FAPT JOSHUA CASTELLANO ÎN SEIFUL FURAT DIN VILA LUI)

Joshua Castellano, cu un Rolls decapotabil, cu ani în urmă

Manole Teodoris, zis Doris, ar fi chiar un văr al lui Gigi Becali. El este cel care a denunţat-o, în noiembrie 2015, pe judecătoarea Geanina Terceanu, arestată și, ulterior, condamnată pe motiv că ar fi luat mită în “Dosarul Transferurilor”.

Garda veche a clanului Mogoș, din care fac parte cei patru hoți amintiți mai sus, ar fi spart, în total, 46 de locuințe, prejudiciul total fiind estimat de anchetatori la 451.044 lei şi 68.000 de euro.

O altă victimă a hoţilor a fost un judecător de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De asemenea, numai din locuinţa unui cetăţean de origine iraniană, cei doi au reuşit să plece, în 12 octombrie 2014, cu un kilogram de aur, 1.500 de euro şi 1.200 de lei, prejudiciul fiind estimat  la 30.000 de euro.

Cine este Joshua Castellano

Italianul Joshua Castellano este originar din Napoli şi a venit în România în anii ’90, unde a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo, acesta din urmă fiind şi localul care l-a făcut celebru.

Face parte din familia Castellano, iar nepotul său, Vincenzo Castellano, este fostul soţ al cântăreţei Antonia. Despre Joshua si Ciro s-a spus că ar fi nepotii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizații mafiote Camorra. Presa a susținut că mama celor doi Castellano ar fi rudă apropiată cu Pupetta, însă acest lucru nu a fost demonstrat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *