Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Zăvoranu a răbufnit pe Facebook! Vedeta vrea să dea în vilag un bărbat care i-a furat bani: ”Vierme ce ești!”

Oana Zăvoranu e foc și pară! Vedeta a făcut dezăvăluiri uluitoare pe conturile ei de socializare, iar fanii au rămas mască. Bruneta a avut parte de o experiență neplăcută, în urmă cu mulți ani. Atunci, un bărbat ar fi profitat de naivitatea ei și i-ar fi furat niște bani. Acum, vedeta este hotărâtă să-l demaște pe hoț.

Oana Zăvoranu, eroina din serialul „Sacrificiul”, de pe Antena 1, a dat mereu dovadă de transparență și sinceritate. Vedeta și-a exprimat părerea clar și răspicat în privința anumitor situații în care ea a fost pusă sau a unor persoane din showbiz-ul românesc.

Cunoscută pentru firea sa vulcanică, Oana Zăvoranu a răbufnit și a transmis un mesaj dur pe conturile sale de socializare. Bruneta este hotărâtă să demaște o persoană care i-a furat bani, în urmă cu mulți ani.

”Am un vibe aşa de bun încât simt că ACUM, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat), pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie’ , care m-a prins descoperită când eram eu fata mai bună, mai credulă şi a crezut că o să rămân aşa. Adică proastă, furată şi tăcută. Mare ghinion, că între timp m-am schimbat mult.

Eu, spre deosebire de toţi proştii care doar măcăne, lucrez cu materialul clientului, strâng dovezi şi probe de-a dreptul zdrobitoare care nu au cum să nu îmi garanteze reuşita când decid să ies la luptă. Acum spre exemplu, am decis că dacă cumva nu iese cum vreau EU, potopul să fie şi în instanţă dar şi PUBLIC, că mie îmi place să fie ‘sarbatoare’ când fac live-uri pe tv, youtube, insta, fb.

Nu de alta, dar am şi un dar aşa de a îi face celebri pe toţi ESCROCII care au ridicat râtul împutit ca să mă fure, să profite de cuvântul meu, de loialitatea şi banii mei”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Oana Zăvoranu spune că are dovezi

Vedeta ameninţă că va face publice dovezi care îl vor distruge pe bărbatul care îi datorează bani. Acesta ar fi încercat să o păcălească, iar acest lucru a stârnit furia Oanei Zăvoranu. (CITEȘTE ȘI: BIANCA ȘI BODI, MEGA-PETRECERE LA NUBA, CU „STIVE” DE ȘAMPANII ȘI ARTIFICII. CELEBRUL CUPLU A FĂCUT „BRIGADĂ” CU OANA ZĂVORANU ȘI SOȚUL + UN CONSILIER DE LA CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI MULȚI ALȚI PRIETENI)

“MAI MULT, DE DATA ASTA O SĂ FIE ŞI MAI INTERESANT PT CĂ E VORBA DE UN HOT INTELECTUAL, ‘CU TRECERE’ ŞI CU FOSTE FUNCŢII PUBLICE LUATE POLITIC.

Ai auzit tăran înfect, fără caracter, ca de 4 ani te rabd. Pe mine în timpul ăsta m-a ajutat Dumnezeu pt că sunt OM. Tu ai mers mai departe NUMAI PENTRU CĂ AM TĂCUT EU, şi astfel te-ai târât prin societate ca un vierme ce eşti. Dar nu te mai las şi nici nu o să mai încuvintez să trăieşti în libertate. Lasă postările de ‘credincios cu frică de Dumnezeu’ cu biserici şi cu Sfânta Parschiva ca să îţi ştergi urmele de hasna, că oricum puți şi ce zace în tine ştiu eu mai bine…

Ştie el cine e, dacă nu, cu atât mai bine, că vin Sărbătorile şi mă voi transforma chiar EU în Moş̦ Crăciun. Mereu mi-a plăcut să fac ‘cadouri’. Ai mai sunt şi obişnuită, că acum 9 ani în Decembrie 2011, pe ţigănci şi clanul lor de hoţi împuţiţi i-am băgat la puşcărie. Dacă va mai amintiţi, chiar de Crăciun
Vine potopu’ jagardea. Va urma…”, a mai scris bruneta.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *