Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihaela Rădulescu a vorbit despre primul iubit. „Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”

Mihaela Rădulescu a fost întotdeauna o persoană deschisă, chiar dacă destul de discretă cu viața personală. Cu toate astea, nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre trecutul ei, iar recent, ea a făcut dezvăluiri interesante despre perioada adolescenței. Vedeta a vorbit despre primul iubit, fără a dezvălui însă numele lui.

„Era blond cu ochii albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total antisport și foarte leneș. Deci mi-a trecut repede.

Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat (zâmbește)”, a spus Mihaela Rădulescu pentru VIVA!.

Atunci când a fost întrebată dacă a avut eșecuri în dragoste, vedeta a răspuns sincer.

„E  normal,  dar  nu  mi-am  bătut  capul foarte  tare.  Aveam  norocul  de  a  avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi  pierd   timpul   cu   un  cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată  capul  după  vreun  om  însurat.

Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a mai adăugat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *