Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum plănuiește bătăușa polițiștilor de la Constanța să scape din arest

Tânăra de 22 de ani din Constanța care, acum ceva mai bine de o lună, se lupta, parte în parte, cu nouă oameni, între care polițiști și agenți de pază, tremură! A fost arestată după ce a făcut scandal într-un local și l-a continuat și în secția de Poliție unde, cu mari eforturi, au dus-o oamenii legii. ”Bătăușa de pe litoral” avea să ceară în instanță puțină clemență. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

O tânără de doar 22 de ani, din Constanța, uluia o întreagă Românie după ce se bătea cu nu mai puțin de nouă oameni, în urma unui scandal pe care l-a început într-un local. Avea să fie, până la urmă, imobilizată și dusă la secția de Poliție. Se afla sub influența băuturilor alcoolice și, se presupune, chiar a substanțelor interzise. Avea să primească un mandat de arestare pentru 30 de zile, apoi s-a trezit cu prelungirea acestuia tot pentru aceeași perioadă.

Disperată, tânăra bătăușă, „pisicuță” acum, a încercat să iasă de după gratii și a făcut, în acest sens, o cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Va afla marți rezultatul, atunci când a fost fixat termenul de judecată.

Bătăușa din Constanța așteaptă acum decizia magistraților, sperând să iasă din arest preventiv

Iată cum au judecat magistrații la prima înfățișare: ”În baza art. 226 C.p.p. admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatei I. L. I. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.09.2020 până la data de 12.10.2020, inclusiv. În baza art. 230 C.p.p. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului.” Urmând apoi prelungirea, în urma căreia inculpata a făcut cererea să iasă din arest.

Tânăra de 22 de ani, scandal în local și la secție: filmul evenimentelor

Magistraților Tribunalul Constanţa le-a fost ușor să dea sentința de arest preventiv pentru 30 de zile, tânăra fiind acuzată de patru infracțiuni de ultraj. Totul avea să înceapă pe 11 septembrie, într-un restaurant din Constanța. Fata de 22 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice, a luat-o de păr și a lovit-o cu picioarele pe una dintre angajate, iar alteia i-a aruncat un pahar în cap. Au fost chemați trei agenţi de pază, dar nici ei nu i-au putut ține piept fetei. Au fost muşcaţi, loviţi în testicule sau în alte zone ale corpului de către tânăra recalcitrantă. Acolo au venit și polițiștii, pentru a aplana conflictul, dar și eu au fost luați la șuturi. Au reușit, totuși, s-o imobilizeze și s-o încătușeze. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! DOI TINERI DIN BUZĂU AU LUAT LA BĂTAIE POLIȚIȘTII CU O SAPĂ, PENTRU CĂ LE-AU DERANJAT PETRECEREA DE ACASĂ)

În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit un poliţist de la Poliţia „naţională” şi doi de la cea locală. ”Bătăușa din Constanța” avea să ajungă la Secţia 4, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe unul dintre polițiști. În total, ea a agresat nu mai puțin de nouă persoane, femei și bărbați. Iar pe unele dintre ele le-a amenințat: ”O să muriți!”, pe altele a încercat să le intimideze: ”Mama mea e procuror.” (NU RATA: PREOTUL CARE ȘI-A AGRESAT SOȚIA PE STRADĂ ÎN BACĂU, PROBLEME CU LEGEA. A AVUT SCANDAL CU POLIȚIA ROMÂNĂ)

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au acuzat-o de săvârşirea a patru infracţiuni de ultraj, în referire la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *