Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nuntă cu 300 de invitați în Bacău, anulată cu cinci minute înainte de a începe. A plouat cu amenzi

Au fost razii de proporții în județul Bacău. Peste 3.000 de personane legitimate și 345 de amenzi în 48 de ore. Iar petrecerea de la o nuntă cu 300 de invitați ce urma să aibă loc la cort a fost anulată cu cinci minute înainte de a începe.

Alte două petreceri organizate cu ușa închisă au fost ”sparte” de polițiști în toiul nopții. Tot polițiștii, ca urmare a două sesizări primite de la vecini, au descins și în două pub-uri în care se aflau mai multe persoane puse pe distracție. Au crezut că petrecerile lor sunt private, dar s-au înșelat până și patronii locațiilor, care s-au ales cu amenzi usturătoare . (CITEȘTE ȘI: POLIȚIȘTII DIN CAPITALĂ AU DAT 790 DE AMENZI ASTĂZI. CINE A FOST SANCȚIONAT)

A plouat cu amenzi în județul Bacău

După ce au spart ”petrecerile organizate la negru”, polițiștii au avut de lucru și cu băcăuanii ieșiți la plimbare fără mască. Peste 3.000 de personane legitimate și 345 de amenzi în 48 de ore.

”În ultimele 48 de ore, polițiștii băcăuani și celelalte structuri din MAI au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, dar şi în mijloacele de transport în comun, acestea având atât caracter preventiv prin informarea cetăţenilor cu privire la riscurile la care se supun prin nerespectarea distanţei fizice sau purtarea necorespunzătoare a măştii de protecţie dar şi de combatere prin sancţionarea abaterilor la normele legale în vigoare. (NU RATA: RAZIE DE AMPLOARE ÎN CAPITALĂ! ȘOFERII AU FOST SANCȚIONAȚI, IAR AMENZILE ȘI DOSARELE PENALE AU CURS PE BANDĂ RULANTĂ. „AVEAM ALCOOLEMIE, DAR AM CONSUMAT DE DIMINEAŢĂ ALCOOL”)

La activităţile de verificare au participat peste 400 de forţe de ordine, fiind verificate peste 650 de obiective, precum şi peste 800 de mijloace de transport și totodată legitimate peste 3.000 de persoane. Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală au fost aplicate 345 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.250 lei”, a declarat subcomisar Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *