Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elvira Deatcu și soțul ei au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Prima imagine cu Horea și actrița din Vlad. „Nu a fost întotdeauna însorit pe strada noastră”

Elvira Deatcu și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu aproape 25 de ani, iar zilele trecute au sărăbătorit 21 de ani de căsnicie. Actrița din serialul Vlad a postat pe contul de socializare, o imagine cu tatăl băieților ei, alături de care a scris un mesaj.

„Într-un octombrie la fel de frumos ca cel de azi, acum 21 de ani, ‘ne-am luat’! N-a fost întotdeauna însorit pe strada noastră, am avut parte și de furtuni, de cumpene, de pierderi, dar, cu iubire, umor, înțelepciune și doi băieței minunați, am ajuns pân-aici!

Ceea ce vă dorim și dumneavoastră! P.S. Soțu’ nu știe că l-am scos ‘în lume’”, a scris Elvira pe pagina ei de socializare.

Recent, Elvira Deatcu a mărturisit că soțului ei nu îi place să apară în public.

„Soțul meu nu e în branșa actorilor. Este de acord cu mine în toate deciziile din familie, legate de cei doi băieți și nu a avut de luat multe decizii până acum.

Soțul meu este un civil care mă susține și care nu apare niciodată în public. El a terminat la Cluj Geologie-Geografie, nu are legătură cu arta, dar are o mare admirație pentru artă și pentru ceea ce fac eu”, a spus Elvira potrivit Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *