Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată apartamentul cu două camere în care locuiește Irinel Columbeanu, după ce a rămas fără vila de la Izvorani. În ce condiții trăiește fostul milionar

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a rămas fără vila de la Izvorani, așa că a fost nevoit să se mute într-un apartament cu două camere din Capitală. După mult timp, în care nu a făcut nicio declarație, fostul miliardar a vorbit despre problemele sale financiare.

Mai mult, el a deschis ușa locuinței sale și le-a arătat reporterilor de la Vorbește Lumea în ce condiții locuiește.

Irinel Columbeanu, care în 2007 ar fi avut o avere estimată la 150 de milioane de euro, spune acum că “nu l-a interesat niciodată acumularea de averi”

“Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Așa arăta casa din Izvorani în care a locuit Columbeanu

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine”, a declarat Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *