Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Antonescu, despre relația cu tatăl fetiței sale. Motivul pentru care cei doi nu au divorțat. “Viața m-a învățat să nu îmi fac planuri”

Andreea Antonescu și Traian, tatăl fetiței sale, s-au
despărțit în urmă cu ceva timp. Cei doi nu au divorțat încă oficial și mulți
s-au întrebat dacă o mai fac, mai ales că vedeta nu a fost niciodată categorică
în privința divorțului, lăsând mereu loc de interpretări. Aceasta a explicat ce
se întâmplă între ea și fostul bărbat.

“Cu Traian am vorbit înainte de a intra în «Fermă». Suntem foarte buni prieteni. Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu.

Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorț care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi”, a declarat Andreea Antonescu potrivit Click.

Atac la adresa lui George Burcea

Andreea și George Burcea sunt concurenți la “Fermă”, iar relația dintre ei nu este una tocmai relaxantă. Artista a vorbit despre fostul soț al prietenei sale, Andreea Bălan.

“Nu mă aşteptam să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie.

Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă.

 Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase.

Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *