Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția lui Felix Baumgartner după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu. Acum lucrurile sunt foarte clare. “O regină…”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au văzut tot mai rar în ultima vreme, din cauza pandemiei și a proiectelor în care aceștia sunt implicați. Așa cum era de așteptat, au apărut zvonuri cum că ei nu mai formează un cuplu.

Felix Baumgartner pune punct speculațiilor potrivit cărora el și Mihaela s-au despărțit.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner par să se înțeleagă mai bine ca niciodată. Cel puțin asta se înțelege din postarea lui Felix, care are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale.

Felix Baumgartner a postat pe Instagram o imagine cu coperta VIVA! de octombrie, a cărei protagonistă este Mihaela Rădulescu. Dar asta nu e tot. Mesajul scris pe copertă nu mai lasă niciun fel de îndoială: Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu NU s-au despărțit.

“Check out my girl! A queen în every aspect! (Priviți-o pe iubita mea! O regină în toate aspectele)”, a scris Felix Baumgartner pe coperta VIVA! de octombrie, pe care apare Mihaela Rădulescu.

Mihaela a vorbit despre relația cu Felix

La rândul ei, în numărul de octombrie, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner, lămurind că nu o interesează gura lumii, atât timp cât trăiește o fericire reală.

“Orice  relație  neconvențională,  mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult.

Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie. (zâmbește)

Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine.

Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta.

Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel, deci haideți să mai  și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire.

Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea, pentru că e reală și întreagă”, ne-a spus Mihaela Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *