Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cristina Şişcanu a izbucnit în lacrimi, în platoul emisiunii de la Kanal D. Ce spune despre familia ei. “Noi avem o situație specială”

Prezentă în platoul emisiunii “Bravo, ai stil”, la Kanal D, Cristina Șișcanu a cedat și a izbucnit în lacrimi. Concurenta a povestit despre familia ei și despre o situație specială cu care se confruntă de ani buni.  Momentul a avut loc după ce soția lui Mădălin Ionescu a defilat în fața juraților, pentru a-și prezenta ținuta aleasă.

“Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers.

Noi îl avem pe Filip, care este un copil special. Nu mai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus «mamă», nu Petra”, a povestit Cristina la Kanal D.

Filip este băiatul lui Mădălin Ionescu care are probleme de
sănătate de când era foarte mic. După ce i-a fost administrat un vaccin, viaţa
lui s-a schimbat complet.

“Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient.

El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi…

Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă”, a declarat Mădălin Ionescu într-un interviu mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *