Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce a făcut Mirela Vaida după ce încornoratul Viorel a anunțat că Vulpița e însărcinată: ”O vrem înapoi!”

Antena 1 a lovit la audiență grație intervenției pe care Viorel, soțul Vulpiței, a făcut-o joi, la ”Acces Direct”. Încornoratul din Blăgești a dezvăluit că Vulpița lui iubită este însărcinată!

Mirela Vaida s-a lăudat într-un Insta Stories cu audiența de care a avut parte Antena 1, care a depășit, în această ordine, Pro TV, Kanal D și Românai TV. Cheia succesului ar fi, se pare, chiar bietul Viorel din Blăgești, care a anunțat, telefonic, că iubita lui soțioară care însă l-a înșelat este însărcinată într-o lună și jumătate! Cei doi au stabilit și numele pe care îl va purta copilul: Radu, dacă e băiat, Doinița Mirela, dacă e fetiță.

Asta a pus Mirela Vaida pe Insta

Mirela Vaida, reacție după ce a aflat că Vulpița e însărcinată

Fanii au reacționat, însă, la o postare a Mirelei Vaida, cerându-i pe cei doi, Veronica și Viorel Stegaru, înapoi la Acces Direct. Dar și apărând-o pe Mirela Vaida, atacată și ea de multe ori din cauza cuplului din Blăgești. ”O vrem înapoi pe Veronica 😍😍”, ”Nu înțeleg de ce mulți dintre voi o judecați pentru ceea ce face în tv, pe cine aduce ca oaspeți etc, oameni dragi…în primul rând asta este profesiunea ei, iar în legătură cu specimenele alea, nu o mai judecați pe ea că este vina voastră că vă uitați la așa ceva, iar ei au audiențe și bineînțeles că promovează astfel de cazuri, repet, multumită voua, ignoranților care va uitați.

NU RATA: MIRELA VAIDA, PUSĂ LA ZID, DUPĂ PREMIUL PENTRU TELENOVELA ”VULPIȚA ȘI VIOREL”: ”SE DATOREAZĂ UNOR ANALFABEȚI!”

Respect maxim Mirela pentru ceea ce faci, eu personal te admir foarte mult ca femeie, mamă și sotie ❤️ ești number 1 și se vede👏🤗😘sănătate și numai bine întregii familii”, ”Sunteți minunată, dar nu mai vizionez accesul fără Vero, de ce este absndonată? Așa vor cei ce trag sforile tv ului, foarte trist, ce a ajuns televixiunea? Era mult mai bine înainte”, sunt câteva comentarii.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *