Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Multimilionarul Scandia, petrecere fastuoasă pentru junior, la LOFT Diplomat

Adrian Gașpar, acţionar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Scandia Română, i-a sărbătorit ziua de naștere fiului său într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Capitală. Milionarul i-a organizat juniorului o petrecere fastuoasă la Loft Diplomat, iar CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive de la reuniunea realizată în cinstea micuțului Dumitru.

A fost motiv de sărbătoare în familia lui Adrian Gașpar! La începutul săptămânii, alături de familie și prieteni apropiați, milionarul a petrecut cu ocazia zilei de naștere a fiului său, iar totul a fost organizat minuțios, până la cel mai mic detaliu. Restaurantul a fost decorat cu baloane colorate, iar pentru copilași a fost asamblat un spațiu de joacă.

Adulții au stat la povești, iar copiii s-au distrat copios

La petrecere au fost mulți invitați de seamă. Liviu Popescu, unul dintre patronii de la Fratelli, Marius Pieleanu, conferențiar universitar Doctor și Prodecan al Facultății de Științe Politice din Capitală, Cristian Bușoi, europarlamentar PNL, Vladimir Cohn, fost acționar dinamovist și Nicolae Dumitru, proprietarul Niro Investment, toți i-au fost alături lui Adrian Gașpar în acea zi specială.

Toată lumea prezentă s-a delectat cu bucate sofisticate și băuturi rafinate. Adrian Gașpar a avut grijă ca invitații săi să se simtă bine și s-a plimbat printre mese pentru a se asigura de acest lucru. În timp ce adulții au stat la povești, copilașii s-au distrat copios în spațiul de joacă, supravegheați de bonele filipineze. (VEZI AICI: JUNIORUL UNUI PATRON MILIONAR DIN FOTBAL A COMANDAT LA MARE ROABE + PIRAMIDE DE ȘAMPANII)

Adrian Gașpar, petrecere fastuoasă pentru fiul său la Loft Diplomat

Din presă, în business

Cu o experienţă de 10 ani ca jurnalist la postul american de televiziune ABC, Gaşpar s-a alăturat în 2002 echipei Scandia, ca membru al Consiliului de Administraţie. Din 2007, el deţine preşedinţia Consiliului. (CITEȘTE AICI: FOSTUL DEPUTAT CRISTIAN RIZEA, PETRECERE CUM NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA PENTRU FIUL SĂU)

„În anul 1990, printr-o serie de circumstante, am ajuns din revoluționar la televiziune, translator pentru postul american ABC News. Din translator am fost ulterior un fel de stringer pentru România, iar, după aceea, chiar înainte să plec, am ocupat poziția de Associated Producer.

La drept vorbind, nu a contat prea mult pentru mine funcția, eram pe o curbă de învățare și acest lucru era tot ce conta. Sunt rigori pe care mi le-am asumat din munca în televiziune și pe care le transmit mai departe astăzi oamenilor cu care lucrez: trebuie, nu există «Nu se poate» și trebuie mai degrabă făcut acum, nu mai târziu”, afirma Adrian Gaspar în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *