Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini ireale cu Vulpița și Viorel, în Blăgești. Cum au reacționat cei doi, dintr-o căruță, atunci când au văzut că sunt filmați

Au plecat din Capitală, dar se pare că celebritatea îi urmărește la orice pas! Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unor scene incredibile, în Blăgești și din nou și-au dat arama pe față.

Zilele trecute, câteva filmulețe cu Vulpița și Viorel au devenit de-a dreptul virale în social media. Cei doi au fost filmați în căruță de 2 persoane diferite, iar fostele vedete de la Antena 1 au avut o reacție halucinantă. Un tânăr a postat pe contul său de TikTok un video cu Vulpița și Viorel. Cei doi se aflau în căruță, alături de un bărbat mai în vârstă, îmbrăcați în haine ponosite și nu prea încântați de situație.

Vulpița și Viorel, reacții halucinante din căruță

Cel mai probabil, cei doi mergeau la muncă. În momentul în care a văzut că este filmată, Vulpița a încercat să se ascundă și și-a pus palmele la față, în timp ce Viorel nici măcar nu a putut realiza, în acel moment, că este filmat.

Un alt filmuleț viral îl înfățișează pe Viorel exact așa cum a mai fost văzut până acum: violent și extrem de agitat. Un alt tânăr ce trece pe lângă cei doi cu mașina încetinește și îl roagă pe soțul Vulpiței să facă o poză cu el.

Acesta se apleacă în căruță și ridică o bâtă, pesemne că vrea să sară la bătaie. Scenele nu le sunt deloc străine internauților, căci aceștia știu că Viorel din Blăgești a sărit la bătaie de foarte multe ori, asupra jurnaliștilor care au îndrăznit să-l filmeze pe el sau să-i filmeze casa.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *