Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul boss al Vămilor și-a scos soția la un prânz simandicos pe malul lacului

Fostul șef al vămilor a scăpat de problemele din justiție și acum se bucură din plin de plăcerile vieții și de compania persoanelor dragi. Așa se face că Viorel Comăniță a ieșit, zilele trecute, la un prânz simandicos cu soția, pe malul lacului Herăstrău. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe fostul șef al Autorității Naționale a Vămilor, Viorel Comăniță, pe terasa restaurantului Fratelli Herăstrău. Bunul prieten al fostului boss de la ANAF Sorin Blejnar a ales să petreacă alături de persoana iubită într-un cadru extrem de relaxant. Alături de soție, Viorel Comăniță a luat prânzul în cel mai simandicos mod cu putință.

Fostul șef al Vămilor și partenera lui au savurat cele mai delicioase produse gastronomice din renumita locație. Cum preparatele culinare se potriveau perfect cu un vin frizzante, cei doi s-au delectat și cu o sticlă de prosecco de cea mai bună calitate. De remarcat a fost stilul deopotrivă rafinat și delicat pe care l-a etalat fostul șef al Vămilor în momentul când a savurat delicatesele din farfurie. (VEZI ȘI: TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ A FOSTULUI ŞEF AL ANAF DUPĂ CE A FOST CONDAMNAT LA 5 ANI DE ÎNCHISOARE. NU-L MAI RECUNOŞTI PE SORIN BLEJNAR!)

Viorel Comăniță, prânz simandicos cu soția, pe malul lacului Herăstru

Achitat de instanța supremă în dosarul ”Motorina”

În primăvara anului trecut, după aproape cinci ani de procese, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, prin sentință definitivă, să-l achite pe fostul director al Vămilor Viorel Comăniță. Inițial, pe fond, Curtea de Apel București l-a condamnat pe Viorel Comăniță la cinci ani de închisoare, considerându-l complice la evaziunea fiscală. Nu doar Comăniță a fost declarat nevinovat în acest dosar trimis în instanță de procurorii DNA București în vara lui 2014.

Sorin Blejnar, fost șef al ANAF, a fost de asemenea achitat, și el fiind condamnat inițial la cinci ani de închisoare. Alți doi inculpați, Diana Marina Nemeş și, respectiv, Florin Dan Secăreanu, au fost de asemenea achitați, fiind condamnați inițial tot pentru complicitate. (NU RATA: SE CONFIRMĂ LEGĂTURILE DINTRE EI! ”REGELE-MILIONAR AL VAGOANELOR”, ŞPRIŢ + ANTURAJ LA MARE CU FOSTUL ŞEF AL ANAF)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *