Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Tăurașul” din Piatra Neamț a revenit în “arenă”. De data asta, controversatul Emi și-a ținut “prada”, strâns, de mână

”Tăurașul” Emi din Piatra Neamț a reapărut în viața cotidiană a Capitalei! Tânărul care s-a făcut remarcat, în urmă cu câțiva ani, după ce a fost protagonistul unor scene uluitoare, în care era agresiv cu domnișoarele care îl refuzau, a fost surprins, acum, într-o ipostază inedită. A ieșit la promenadă cu o tânără sexy pe care, de data asta, a ținut-o strâns de mână. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

„Emi de la Piatra Neamț” a ajuns în fața reflectoarelor în urmă cu aproximativ trei ani. A căpătat notorietate în viața de noapte, cel mai probabil fără să își dorească asta prea tare, după ce a fost protagonistul unui eveniment uluitor. „Tăuraşul“ a decis să îi dea unei domnişoare o lecţie. Pentru că, pur şi simplu, nu a putut să accepte refuzul acesteia, i-a aplicat o metodă personală de „corecție”, chiar în faţa clubului LOFT.

Edi de la Piatra Neamț a reapărut în ”peisaj”

S-a întors în „arenă”

După aproximativ trei ani de la episodul scandalos din fața clubului de noapte, ”tăurașul”  din Piatra Neamț a reapărut în în viața cotidiană din București. (VEZI ȘI: AM PUS MÂNA PE SINGURELE FILMĂRI CU BĂTAIA DIN PARCARE DINTRE JADOR + MARIO FRESH ȘI AGRESORII LOR)

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Emi de la Piatra Neamț pe malul lacului Herăstrău din Capitală. Emi pare să se fi lăsat de apucăturile mai puțin ortodoxe, dar are același apetit dezvoltat pentru tinerele atrăgătoare.

Din câte se pare, tăurașul din Piatra Neamț a fost „cumințit” de o brunetă sexy. Dacă, odinioară, ”tăurașul” făcea ravagii prin cluburile de noapte, acum Emi de la Piatra Neamț se limitează la promenade prin Herăstrău. Asemenea unui romantic incurabil, Emi de la Piatra Neamț s-a plimbat, de mână cu sexy-bruneta prin parc. De remarcat este faptul că, în tot acest timp, în care a lipsit din ”lumina reflectoarelor, ”tăurașul” pare să fi suferit o schimbare radicală de comportament. (CITEȘTE ȘI: ”TAURAŞUL” DIN PIATRA NEAMŢ E DEJA UN FENOMEN PRIN CLUBURILE DE NOAPTE. SMARDOIAŞUL EMI RECIDIVEAZĂ: LE-A LUAT LA PALME ŞI ÎNJURĂTURI FIINDCĂ N-AU VRUT CU EL ”PE CAMERĂ”!)

”Tăurașul”  de la Piatra Neamț pare că s-a cumințit

Cum opera ”tăurașul” din Piatra Neamț

„Pe acest Emi l-am întâlnit în clubul Tequila din Piatra Neamţ, a pus un teanc de bani în mâna mea, dar i-am aruncat înapoi, şi era foarte insistent să merg cu el într-un loc anume. M-am urcat în taxi cu încă doi prieteni de-ai mei şi el după noi. A insistat până şi în taxi. Văzând că îl refuz nonstop, s-a dat jos şi a plecat“, a povestit o tânără pe care „tăuraşul“ a vrut să o cucerească, în urmă cu ceva timp. (CITEȘTE AICI: SCANDAL CU UN LUPTATOR MMA SI 10 POLITISTI, IN CAPITALA! A VENIT CU 3 FETE LA CLUB, DAR A PLECAT IN CATUSE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *